Obnoviť stránku

OLD SPICE Whitewater Domino Sada 500 ml

4,8 223 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

OLD SPICE Whitewater Domino Sada 500 ml

Urobte radosť svojmu mužovi štýlovou darčekovou súpravou OLD SPICE s dominom. S neodolateľnou vôňou Old Spice určite neurobíte chybu. Súprava obsahuje dezodorant v spreji, sprchový gél pre mužov a vodu po holení.  Prekvapením je potom domino, ktoré si môžete vyrobiť z kartónovej krabičky s dizajnom Gentleman.  Všetky kozmetické výrobky v súprave majú mužnú vôňuWhitewater s jasnými tónmi limetky v čistom, dobre vyváženom základe.  Kozmetická súprava OLD SPICE For The Legend Ironman Setv krásnej krabičke je vhodná ako darček. Obal je navyše z 80 % vyrobený z recyklovaného papiera a zodpovedne získaných surovín.  Darčeková súprava OLD SPICE sa skvele hodí pod vianočný stromček.  


Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy OLD SPICE Ironmans dominom

  • Štýlová darčeková súprava s neodolateľnou vôňou OLD SPICE poteší každého muža
  • Obsahuje deodorant v spreji, sprchový gél pre mužov a vodu po holení
  • Všetky výrobky majú mužnú vôňu Whitewater s jasnými tónmi limetky v čistom, dobre vyváženom základe
  • Toaletné potreby sú zabalené v kartónovej krabičke s dizajnom Ironman, z ktorej si môžete vyrobiť domino
  • Darčeková súpravaOLD SPICE Ironman Setsa skvele hodí pod vianočný stromček

Obsah:
Dezodorant v spreji 150 ml
Sprchový gél 250 ml
Voda po holení 100 ml

Zloženie

Telový Dezodorant V Spreji: Alcohol Denat.; Bután; Isobutane; Propane; parfum; Limonene; linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Geraniol; Benzyl Salicylate; Citral; Alpha-izometyl Ionone; Eugenol; Cinnamal, Sprchový Gél A Šampón: Aqua; Sodium Lauryl Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Chloride; parfum; Sodium Benzoate; Sodium Citrate; Sodium Xylenesulfonate; Benzyl Alcohol; Sodium Salicylate; Citric Acid; Benzyl Benzoate; Disodium EDTA; Sodium Hydroxide; Limonene; linalool; Benzyl Salicylate; Hexyl Cinnamal; CI 42090, Voda Po Holení: Alcohol Denat.; Aqua; parfum; PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; Limonene; linalool; T-Butyl Alcohol; Hexyl Cinnamal; Allantoín; Lactic Acid; Citronellol; Geraniol; Benzyl Salicylate; Sodium Hydroxide; Citral; Alpha-izometyl Ionone; Eugenol; Cinnamal; Denatonium Benzoate

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél, Voda po holení

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KSDS2144
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216131568

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03