Obnoviť stránku

OLD SPICE Deep Sea Sada 400 ml

4,8 37 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

OLD SPICE Deep Sea Sada 400 ml

Každého moderného muža poteší darčeková súprava OLD SPICE Deep Sea Set. Neodolateľná mužná vôňa v tuhom dezodorante, vode po holení a sprchovom géle je balená v drevenej truhlici. Súprava OLD SPICE Deep Sea Set je vhodná ako pri športovej námahe, tak pri dobrodružných výletoch. Je charakteristická mužnou vôňou vody, citrusov a otvoreného oceánu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy OLD SPICE Treasure Chest Set

  • Darčeková súprava OLD SPICE Deep Sea Set poteší každého moderného muža
  • Obsahuje vodu po holení, sprchový gél a tuhý dezodorant
  • Je balená v štýlovej drevenej truhlici
  • OLD SPICE Treasure Chest Set je dokonalým doplnkom pri športovej námahe aj dobrodružných výletoch
  • Vyznačuje sa vôňou vody, citrusov a otvoreného oceánu

Voda po holení Old Spice Captain

Na upokojenie pleti po holení nájdete v taštičke vodu po holení Old Spice. Je vhodná na normálnu pleť a neobsahuje aerosól. Dopraje pleti potrebnú regeneráciu, navyše pridá príjemnú vôňu. Voda po holení Old Spice predchádza podráždeniu pleti a osviežuje unavenú pleť.

Sprchový gél Old Spice Deep Sea

Pánsky sprchový gél a šampón 3v1 OLD SPICE Deep Sea dôkladne odstraňuje nečistoty z povrchu pokožky, vlasov aj tváre a zároveň blokuje nepríjemné telesné pachy. Dodáva dlhotrvajúci pocit sviežosti a energie. Sprchový gél rozmaznáva pokožku bohatú a veľmi jemnú penou. Prevonia vás príjemnou vôňou otvoreného oceánu. Je inšpiratívnou vôňou pre mužov, ktorí vedia, ako správne voňať. Osviežujúci sprchový gél s príjemnou pánskou vôňou ideálne dopĺňa dezodoranty z rovnakej série. So sprchovým gélom OLD SPICE Deep Sea vyhráva čistota, sviežosť a príjemne prevoňaná pokožka.  

Tuhý dezodorant Old Spice Deep Sea

Účinný tuhý dezodorant OLD SPICE Deep Sea vám prináša príjemnú vôňu otvoreného oceánu. Je to vôňa pre mužov, ktorí vedia, ako správne voňať. Nesklame vás v boji s telesným zápachom a vlhkosťou v podpazuší vďaka technológii postupného uvoľňovania. Celý deň budete sviežo voňať a vašu príjemnú vôňu ucítia aj ostatní. Praktickú veľkosť a jednoduché použitie deodorantu OLD SPICE Deep Sea oceníte aj pri cestovaní.

Obsah balenia:
Tuhý dezodorant 50 ml
Sprchový gél 250 ml
Voda po holení 100 ml

Zloženie

Tuhý Dezodorant: Dipropylene Glycol; Aqua; Propylene Glycol; Sodium Stearate; Poloxamine 1307; parfum; PPG-3 Myristyl Ether; Tetrasodium EDTA; linalool; Hexyl Cinnamal; Limonene; Coumarin; Geraniol; Citronellol; Citral; Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 61565, Sprchový Gél A Šampón: Aqua; Sodium Lauryl Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Chloride; parfum; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Sodium Citrate; Sodium Xylenesulfonate; Sodium Salicylate; Citric Acid; Disodium EDTA; Sodium Hydroxide; linalool; Hexyl Cinnamal; Limonene; Maris Sal; CI 42090; CI 17200, Voda Po Holení: Alcohol Denat.; Aqua; parfum; PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; linalool; Hexyl Cinnamal; T-Butyl Alcohol; Citronellol; Allantoín; Lactic Acid; Sodium Hydroxide; Limonene; Denatonium Benzoate

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél, Voda po holení

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KSDS2142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216131421

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11