Obnoviť stránku

OLD SPICE Darčeková Súprava v drevenom súdku 400 ml

5 1 hodnotení

OLD SPICE Darčeková Súprava v drevenom súdku 400 ml

Pre mužov tu máme pripravenú darčekovú súpravu OLD SPICE Wooden Barrel, ktorá poteší každého muža starajúceho sa o svoju pokožku. Súprava obsahuje tuhý dezodorant, mužný sprchový gél a balzam po holení Captain. Všetko získate v originálnom drevenom súdku, ktorý podčiarkuje už aj tak vkusnú kolekciu. Navyše ho môžete potom využiť ako štýlový doplnok napríklad do kúpeľne. Darčeková súprava OLD SPICE Wooden Barrel sa nesie v citrusových a vodných tónoch.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy OLD SPICE Wooden Barrel

  • Darčeková súprava OLD SPICE Wooden Barrel je určená mužom
  • Obsahuje tuhý dezodorant, mužný sprchový gél a balzam po holení Captain
  • Je balená v originálnom drevenom súdku
  • Súprava OLD SPICE Wooden Barrel sa nesie na vodných a citrusových tónoch
  • Poteší každého muža starajúceho sa o svoju pokožku

Balzam po holení Captain

Darčeková súprava OLD SPICE Wooden Barrel obsahuje pánsku vodu po holení Captain. S ňou získa vaša pokožka potrebnú sviežosť a upokojenie po holení. Má antiseptické zloženie a jemne hojí drobné poranenia spôsobené holením. S balzamom po holení Captain získate mužnú vôňu, ktorá sa s vami ponesie po celý deň. Určite oceníte jej chladivý účinok.

Sprchový gél OLD SPICE Wooden Barrel

Ďalšou položkou v súprave je pánsky sprchový gél OLD SPICE, ktorý funguje aj ako šampón. Po jeho použití zanechá pocit sviežosti a mužnej sily. Vytvára bohatú penu, ktorá účinne odstráni nečistoty z pokožky aj vlasov. Nielen, že odstraňuje nepríjemné telesné pachy, ale zanechá vašu pokožku prevoňanú vôňou santalového dreva a otvoreného oceánu.

Tuhý dezodorant Captain

Tretiu položku darčekovej súpravy OLD SPICE Wooden Barrel tvorí tuhý dezodorant Captain. Je založený na vôni otvoreného oceánu spolu so santalovým drevom. Dobre účinkuje proti vlhkosti v podpazuší a telesnému zápachu. Výrobca stavil na technológiu postupného uvoľňovania vône, preto vás jeho vôňa bude sprevádzať po celý deň. Tuhý dezodorant má kompaktné vyhotovenie, takže ho využijete aj na cestách.

Obsah balenia:
Tuhý dezodorant 50 ml
Sprchový gél 250 ml
Voda po holení 100 ml


Zloženie

Sprchový Gél A Šampón: Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Lauryl Sulfate; Sodium Chloride; Cocamidopropyl Betaine; parfum; Sodium Citrate; Sodium Benzoate; Citric Acid; linalool; Disodium EDTA; Sodium Hydroxide; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Magnesium Nitrate; Methylchloroizothiazolinone; Magnézium Chloride; Methylisothiazolinone; CI 42090; CI 17200, Tuhý Dezodorant: Dipropylene Glycol; Aqua; Propylene Glycol; Sodium Stearate; Poloxamine 1307; parfum; PPG-3 Myristyl Ether; Tetrasodium EDTA; linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Limonene; Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 42090, Voda Po Holení: Alcohol Denat; Aqua; parfum; PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Allantoín; Lactic Acid; Sodium Hydroxide; Limonene

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél, Voda po holení
Kód:  VBAL8445
Produktové číslo:  8006540675083

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07