Obnoviť stránku

OLD SPICE Citron kazeta

4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

OLD SPICE Citron kazeta

Tuhý antiperspirant a dezodorant Old Spice Citrón a sprchový gél a šampón 2 v 1 Old Spice Citron predstavujú ideálny darček pre muža. Vyznačujú sa mužnou citrusovou vôňou s nádychom limetky a santalového dreva pre neobvyklú sviežosť. Tento tuhý antiperspirant a dezodorant zbavuje podpazušie zápachu a potu až na 48 hodín, zatiaľ čo sprchový gél a šampón zmýva pot a špinu a zanecháva mužnú vôňu. So značkou Old Spice budete vedieť, ako každý deň príjemne a mužne voňať. Z bylinných akcentov, hrejivej ambry a čerstvo rezaného dreva. Skvele povzbudzuje a osviežuje.

S antiperspirantom OLD SPICE sa budete cítiť mužne a sebaisto za každých okolností!

Kľúčové vlastnosti

  • zamedzuje vzniku poteniu
  • pôsobí až 48 hodín
  • citrusovo-drevitá vôňa
  • príjemne osviežuje

Typ pokožky:
Vhodný pre všetky typy pokožky.

Aplikácia:
Otočte kolieskom pre vysunutie antiperspirantu/dezodorantu a naneste jemnými ťahmi do podpazušia.

Zloženie: Stick: Cyclopentasiloxane; Aluminum Zirconium Trichlorohydrex Gly; Stearyl Alcohol; Paraffinum Liquidum; Dimethicone; Talc; Petrolatum; Aqua; Glycine; Hydrogenated Castor Oil; PPG-14 Butyl Ether; Cyclodextrin; Parfum; Limonene; Hexyl Cinnamal; Behenyl Alcohol; Hydroxycitronellal; Linalool; Arachidyl alcohol; Citronellol; Benzyl Salicylate; Geraniol; Citral; Benzyl Benzoate; Coumarin; BHT, Shower Gel: Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Lauryl Sulfate; Sodium Chloride; Cocamidopropyl Betaine; Parfum; Sodium Benzoate; Citric Acid; Limonene; Hexyl Cinnamal; Disodium EDTA; Hydroxycitronellal; Linalool; Sodium Hydroxide; Citronellol; Magnesium Nitrate; Methylchloroisothiazolinone; CI 19140; Magnesium Chloride; Methylisothiazolinone; CI 42090

Kód:  VBAL0329
Produktové číslo:  8001090537577

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18