Obnoviť stránku

OLD SPICE Captain v drevenom súdku Sada 400 ml

4,9 63 hodnotení

OLD SPICE Captain v drevenom súdku Sada 400 ml

Každého moderného muža poteší darčeková súprava OLD SPICE Captain Set v drevenom súdku. Neodolateľná mužná vôňa vody po holení, tuhého dezodorantu a sprchového gélu je balená v štýlovom drevenom súdku, ktorý môžete opakovane používať. Súprava OLD SPICE Captain Set je vhodná ako pri športovej námahe, tak pri dobrodružných výletoch.Je charakteristická vôňou santalového dreva a otvoreného oceánu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy OLD SPICE Wooden Barrel Set

  • Darčeková súprava OLD SPICE Captain Set v drevenom súdku poteší každého moderného muža
  • Obsahuje sprchový gél, tuhý dezodorant a vodu po holení
  • Je balená v darčekovom drevenom súdku
  • OLD SPICE Old Spice Wooden Barrel je dokonalým doplnkom pri športovej námahe aj dobrodružných výletoch
  • Vyznačuje sa vôňou santalového dreva a otvoreného oceánu

Voda po holení Old Spice Captain

Na upokojenie pleti po holení nájdete v taštičke vodu po holení Old Spice. Je vhodná na normálnu pleť a neobsahuje aerosól. Dopraje pleti potrebnú regeneráciu, navyše pridá príjemnú vôňu. Voda po holení Old Spice predchádza podráždeniu pleti a osviežuje unavenú pleť.

Sprchový gél Old Spice Captain

Pánsky sprchový gél a šampón 3v1 OLD SPICE Captain dôkladne odstraňuje nečistoty z povrchu pokožky, vlasov aj tváre a zároveň blokuje nepríjemné telesné pachy. Dodáva dlhotrvajúci pocit sviežosti a energie. Sprchový gél rozmaznáva vašu pokožku bohatou a veľmi jemnou penou. Prevonia vašu pokožku príjemnou a zbližujúcou vôňou santalového dreva aotvoreného oceánu. Je inšpiratívnou vôňou pre mužov, ktorí vedia, ako správne voňať. Osviežujúci sprchový gél s príjemnou pánskou vôňou ideálne dopĺňa dezodoranty z rovnakej série. So sprchovým gélom OLD SPICE Captain vyhráva čistota, sviežosť a príjemne prevoňaná pokožka.

Tuhý dezodorant Old Spice Captain

Účinný tuhý dezodorant OLD SPICE Captain vám prináša príjemnú a zbližujúcu vôňu santalového dreva a otvoreného oceánu. Je to vôňa pre mužov, ktorí vedia, ako správne voňať. Nesklame vás v boji s telesným zápachom a vlhkosťou v podpazuší vďaka technológii postupného uvoľňovania. Celý deň budete sviežo voňať a vašu príjemnú vôňu ucítia aj ostatní.Praktickú veľkosť a jednoduché použitie deodorantu OLD SPICE Captain oceníte aj pri cestovaní.

Obsah balenia:
Tuhý dezodorant 50 ml
Sprchový gél 250 ml
Voda po holení 100 ml

Zloženie

Tuhý Dezodorant: Dipropylene Glycol; Aqua; Propylene Glycol; Sodium Stearate; Poloxamine 1307; parfum; PPG-3 Myristyl Ether; Tetrasodium EDTA; linalool; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Limonene; Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 42090, Sprchový Gél A Šampón: Aqua; Sodium Lauryl Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Chloride; parfum; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Sodium Citrate; Sodium Xylenesulfonate; Sodium Salicylate; Citric Acid; linalool; Disodium EDTA; Sodium Hydroxide; Hexyl Cinnamal; Citronellol; CI 42090; CI 17200, Voda Po Holení: Alcohol Denat.; Aqua; parfum; PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; linalool; Hexyl Cinnamal; T-Butyl Alcohol; Citronellol; Allantoín; Lactic Acid; Sodium Hydroxide; Limonene; Denatonium Benzoate

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél, Voda po holení
Kód:  KSDS2141
Produktové číslo:  8700216131315

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11