Obnoviť stránku

OLD SPICE Bearglove Lumberjack Sada 400 ml

4,8 63 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

OLD SPICE Bearglove Lumberjack Sada 400 ml

Každého moderného muža poteší darčeková súprava OLD SPICE Bearglove Lumberjack Set. Neodolateľná mužná vôňa spolu s tuhým dezodorantom a sprchovacím gélom je balená v kozmetickej taštičke, ktorú môžete používať aj po spotrebovaní prípravkov z tejto súpravy. Súprava OLD SPICE Bearglove Lumberjack Set je vhodná ako pri športovej námahe, tak pri dobrodružných výletoch. Je charakteristická mužnou vôňou sviežich jabĺk Bearglove s mužnými tónmi Old Spice a citrusov.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy OLD SPICE Bearglove Lumberjack Set

  • Darčeková súprava OLD SPICE Bearglove Lumberjack Set poteší každého moderného muža
  • Obsahuje vodu po holení, sprchový gél a tuhý dezodorant
  • Je balená v znovu použiteľnej kozmetickej taštičke
  • OLD SPICE Bearglove Lumberjack Set je dokonalým doplnkom pri športovej námahe aj dobrodružných výletoch
  • Vyznačuje sa mužnou vôňou sviežich jabĺk Bearglove s mužnými tónmi Old Spice a citrusov

Voda po holení Old Spice Captain

Na upokojenie pleti po holení nájdete v taštičke vodu po holení Old Spice. Je vhodná na normálnu pleť a neobsahuje aerosól. Dopraje pleti potrebnú regeneráciu, navyše pridá príjemnú vôňu. Voda po holení Old Spice predchádza podráždeniu pleti a osviežuje unavenú pleť.

Sprchový gél Old Spice Bearglove

Sprchový gél Old Spice Bearglove v sebe ukrýva hneď 3 výrobky. Je vhodný ako šampón na vlasy, sprchový gél na telo a taktiež ako gél na umývanie tváre. Rýchlo a účinne umýva pokožku celého tela aj vlasov. Je vhodný na všetky typy vlasov a všetky typy pokožky. Dodáva vlasom lesk, potrebnú hydratáciu a hebkosť. Sprchový gél Old Spice Bearglove zanechá po sebe príjemne sviežu pokožku.

Tuhý dezodorant Old Spice Bearglove

Proti nepríjemnému zápachu účinne bojuje tuhý dezodorant Old Spice Bearglove, navyše dodá telu dlhodobý pocit komfortu a sviežosti. Nielen, že chráni pred nepríjemným zápachom, ale navyše účinne obmedzuje potenie. Dopĺňa vôňu jabĺk výrobkov z rovnakej série. Nemusíte sa báť. Tuhý dezodorant Old Spice Bearglove nezanecháva škvrny na oblečení.

Obsah balenia:
Tuhý dezodorant 50 ml
Sprchový gél 250 ml
Voda po holení 100 ml

Zloženie

Tuhý Dezodorant: Dipropylene Glycol; Aqua; Propylene Glycol; Sodium Stearate; Poloxamine 1307; parfum; PPG-3 Myristyl Ether; Tetrasodium EDTA; Limonene; Hexyl Cinnamal; linalool; Alpha-izometyl Ionone; Coumarin; Geraniol; Citral; Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 42090, Sprchový Gél A Šampón: Aqua; Sodium Lauryl Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Chloride; parfum; Sodium Benzoate; Sodium Citrate; Benzyl Alcohol; Sodium Xylenesulfonate; Sodium Salicylate; Citric Acid; Disodium EDTA; Sodium Hydroxide; Limonene; Hexyl Cinnamal; linalool; Alpha-izometyl Ionone; CI 42090; CI 19140, Voda Po Holení: Alcohol Denat.; Aqua; parfum; PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; linalool; Hexyl Cinnamal; T-Butyl Alcohol; Citronellol; Allantoín; Lactic Acid; Sodium Hydroxide; Limonene; Denatonium Benzoate

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél, Voda po holení

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KSDS2155
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216131353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03