Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Odpudzovače hmyzu

Medzi odpudzovačmi hmyzu môžete vyberať zo širokej škály účinných produktov, ktoré slúžia na likvidáciu lezúceho aj lietajúceho hmyzu v domácnosti. Potrebné sú ale aj repelenty, s ktorými je možné ochrániť pokožku tela pred útokom komárov a nebezpečných kliešťov.

Pokračovať
Spresniť parametre
189 položiek

Odpudzovače hmyzu

Prišlo leto a jedinú radosť z krásneho počasia vám kazia komáre a nepríjemný hmyz? Kúpte si odpudzovač hmyzu, účinný prípravok, ktorý vás zbaví dotieravých komárov, mušiek alebo mravcov. Stavte na kvalitné odpudzovače, Raid proti komárom alebo prípravky OFF!

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07