Obnoviť stránku

ODOL Classic 3× 75 ml

4,7 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,09 €

ODOL Classic 3× 75 ml

Aby sa zubná pasta starala o váš chrup čo najlepšie, zvoľte si pastu čo najviac zodpovedajúcu vašim požiadavkám. Zubná pasta Odol prislúcha k univerzálnemu typu, ktorý hravo zvládne každodennú hygienu ústnej dutiny. Jej opakované používanie vás odmení silnou zubnou sklovinou s odolnou ochrannou vrstvou. Súčasne budú zuby nádherne lesklé. Jedinca s častejším výskytom zubných kazov určite príjemne poteší vyššie percento aminfluoridov, ktoré znižujú výskyt baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Obsiahnutý fluorid pôsobí ako prevencia pred zubným kazom. Při používání pasty každý den budou dásně a zuby zdravé. Objem zubnej pasty Odol je 225 ml. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby Odol a k nej vhodne zvolenú zubnú kefku.

Kľúčové prednosti zubnej pasty ODOL Classic 3× 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta Odol je perfektná na bežnú dennú hygienu
  • Pri opakovanom používaní sa zvyšuje kvalita zubnej skloviny
  • Účinné zložky minimalizujú riziko vzniku zubného kazu
  • Výhodou je obsiahnutý fluorid
  • Pasta na zuby disponuje objemom 225 ml
  • Zubná pasta Odol zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, PEG-6, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Carrageenan, Limonene. Obsahuje fluorid sodný (1450 ppm F)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 225 ml
Kód:  ZUB1852
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8596149007120

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02