Obnoviť stránku

Ocutein SENSITIVE očná voda 50 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,10 €

Ocutein SENSITIVE očná voda 50 ml

OCUTEIN® SENSITIVE roztok na kontaktné šošovky s unikátnou kombináciou hyaluronátu sodného a hypromelózy je ideálny na dezinfekciu, čistenie, uchovávanie, hydratáciu a lubrikáciu všetkých mäkkých kontaktných šošoviek a zlepšuje komfort videnia aj pre veľmi citlivé a suché oči.

Vynikajúci čistenie a dezinfekcia OCUTEIN SENSITIVE

Účinne uvoľňuje a odstraňuje nahromadený film, bielkoviny a iné usadeniny a zvyšky, ktoré zhoršujú pohodlie šošovky. Dezinfekcia prebieha pri čistení a pokračuje počas skladovania usmrtením škodlivých mikroorganizmov na šošovkách.

Pohodlie

Špeciálne zloženie s hyaluronátom sodným a hypermelózou zaisťuje šošovkám celodennú lubrikáciu a pohodlie pri ich nosení. Hodnota pH podobná slzám zaručuje nedráždivosť aj pre tie najcitlivejšie oči. Vhodné pre všetky typy mäkkých kontaktných šošoviek. Špeciálne vyvinuté pre silikón-hydrogélové kontaktné šošovky.

Návod na použitie

Umyte si a dôkladne osušte ruky. Uistite sa, že puzdro na kontaktné šošovky je prázdne a čisté, naplňte obe časti puzdra roztokom a umiestnite každú kontaktnú šošovku do príslušného oddielu puzdra na šošovky. Puzdro na šošovky pevne uzavrite a nechajte kontaktné šošovky ponorené v roztoku po dobu najmenej 4 hodín. Pred otvorením puzdro na šošovky jemne pretrepte. Pred vybratím kontaktných šošoviek z puzdra na šošovky si dôkladne umyte a osušte ruky. Čerstvým roztokom jemne utrite kontaktné šošovky po oboch stranách na dlani. Pred nasadením opláchnite kontaktné šošovky čerstvým roztokom. Pred každým použitím puzdro na šošovky vyprázdnite.


Parametre a špecifikácia

Typ roztoku

Typ roztoku Univerzálny

Objem

Objem 50 ml

Puzdro na šošovky súčasťou balenia

Puzdro na šošovky súčasťou balenia Áno

Použitie s kontaktnými šošovkami

Použitie s kontaktnými šošovkami Áno

Konzistencia

Konzistencia Tekuté

Objem

Objem 50 ml
Kód:  SIMOcuZP639
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059739438
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04