Obnoviť stránku

Ocutein SENSIGEL, hydratačný očný gél, 15 ml DaVinci

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €
Pri kúpe 1 ks 8,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 8,62 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 8,27 €/ks

Ocutein SENSIGEL, hydratačný očný gél, 15 ml DaVinci

Obsahuje vysokohydratačnú kyselinu hyalurónovú, extrakt svetlíka lekárskeho s upokojujúcim, čistiacim a regeneračným účinkom a prírodný kofeín, ktorý stimuluje mikro cirkuláciu, výživu pokožky a pôsobí na kruhy pod očami a znižovanie opuchov. Ľahká gélová textúra sa ľahko vstrebáva a poskytuje tak okamžitú úľavu. Chladivý roll-on aplikátor ešte účinnejšie posilňuje kožnú mikro cirkuláciu a vytvára okamžitý chladivý účinok. Neobsahuje parfum a má vysoký stupeň tolerancie pre citlivú kožu. Proti únave, opuchom a kruhom pod očami, regeneruje a hydratuje pokožku, redukuje mimické vrásky a spevňuje pleť.

Dávkovanie

Pomocou guľôčkového aplikátora naneste krúživými pohybmi v bezpečnej vzdialenosti okolo očí. Používajte ráno a večer, prípadne podľa potreby počas dňa. Pred aplikáciou mejkapu počkajte, než sa očný gél dokonale vstrebe do pokožky.

Upozornenie

Nepoužívajte do očí! Nie je určené pre deti do 3 rokov. VÝROBCA: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.

Parametre a špecifikácia

Použitie s kontaktnými šošovkami

Použitie s kontaktnými šošovkami Nie

Konzistencia

Konzistencia Gélové

Objem

Objem 15 ml
Kód:  SIMOcu274
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3501245
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13