Obnoviť stránku

OB suchá pena na koberce a textil 300 ml

4,1 25 hodnotení
Cenová bomba
2,89 € Ušetríte 1,70 €

OB suchá pena na koberce a textil 300 ml

OB suchá pena na koberce a textil čistí a oživuje farby. Prostriedok využijete pri čistení poťahov, sedacích súprav, čalúnenia v autách a kobercov. Neutralizuje zápach spôsobený dymom, jedlom či domácimi miláčikmi. Vďaka priloženej kefke na viečku sa pena od Omino Bianco ľahko aplikuje na čistený povrch.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku OB, suchá pena na koberce a textil

  • Čistič kobercov a textílií vo forme suchej peny od Omino Bianco
  • Čistí a oživuje farby
  • OB suchá pena neutralizuje zápach
  • Vhodný na poťahy, sedacie súpravy, čalúnenie auta a koberce
  • Praktická a jednoduchá aplikácia pomocou kefy

Použitie:
Odstráňte poistku na zadnej strane kefy a pretrepte. Priložte kefu k povrchu, ktorý budete čistiť, stlačte tlačidlo, rozotrite penu a drhnite. Veľké plochy: Nechajte penu zaschnúť a potom povysávajte. Pred použitím prípravok najskôr vyskúšajte na skrytom mieste.

Zloženie:
5 – 15 % alifatické uhľovodíky, < 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty, parfumy, optické bielidlá, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone

Upozornenie:
Môže vyvolať alergickú reakciu. Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom – pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C/122 °F. Obsahuje methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone. Môže vyvolať alergickú reakciu.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Typ povrchu

Typ povrchu Na koberce

Typ

Typ Peny

Objem

Objem 0,3 l

Typ

Typ Peny
Kód:  CIS919
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8003650030320

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14