Obnoviť stránku

NUXE Nuxellence Detox Detoxifying and Youth Revealing Anti-Aging Care 50 ml

5 2 hodnotení

NUXE Nuxellence Detox Detoxifying and Youth Revealing Anti-Aging Care 50 ml

Ak sa staráte o svoju pleť, určite sa vám zíde táto nočná detoxikačná emulzia pre ženy všetkých vekových kategórií a všetkých typov pleti. Doprajte svojej pleti 2 hodiny spánku navyše, presne tak totiž bude vyzerať ráno, akoby spala oveľa dlhšie – rozjasnená, omladená a plná energie. Extrakty z kvetu mučenky a hodváb regenerujú pokožku počas noci, detoxikujú ju a obnovujú bunky.

Kľúčové vlastnosti

  • Detoxikačná emulzia pre všetky typy pleti
  • Pleť je cez noc regenerovaná a detoxikovaná
  • Pridáva vašej pleti 2 hodiny spánku navyše
  • Obsahuje extrakty z mučenky a hodvábu
  • Dodáva pleti energiu a rozžiari ju
  • Obnovuje bunky

Použitie:
Naneste každý večer v tenkej vrstve na čistú pleť.
Upozornenie pre zákazníkov:

Aktuálne je v predaji staršia aj novšia verzia tohto produktu, ktorá sa mierne líši farbou aj krabičkou a nápismi. Nemôžeme ovplyvniť, ktorý produkt nám bude dodaný na sklad.

Zloženie:

AQUA/WATER, GLYCERIN, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, C14-22 ALCOHOLS, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, OCTYLDODECYL MYRISTATE, DIMETHICONE, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, C10-18 TRIGLYCERIDES, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PARFUM/FRAGRANCE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, LAUROYL LYSINE, PHENOXYETHANOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DEHYDROACETIC ACID, ALLANTOIN, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, HYDROLYZED CANDIDA SAITOANA EXTRACT, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, CITRIC ACID, PASSIFLORA INCARNATA EXTRACT, PAPAVER RHOEAS PETAL EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, ANCHUSA ARVENSIS EXTRACT, LEPIDIUM MEYENII ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, THEOBROMA CACAO (COCOA) CALLUS POWDER , ARAUCARIA ANGUSTIFOLIA SEED EXTRACT, GERANIOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE [N2402/A]

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém

Balenie

Objem 50 ml

Druh

Druh kozmetiky Pleťová
Kód:  KSPL1855
Produktové číslo:  3264680007606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09