Obnoviť stránku

Nuvita Digitálna detská váha

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nuvita Digitálna detská váha

Digitálna detská váha Nuvita 1310 s LCD displejom pre deti od narodenia do hmotnosti 18 kg je nepostrádateľnou súčasťou každej výbavičky pre bábätko. Umožňuje pravidelnú kontrolu hmotnosti dieťaťa. Spoľahlivo informuje rodičov, že sa dieťaťu najmä počas dojčenia podáva správna dávka mlieka. Uisťuje ich, že bábätko dostatočne pribúda, čo je jedným z prvých ukazovateľov správneho rastu novorodenca. Meranie hmotnosti by sa tak malo stať dôležitou každodennou činnosťou. Na dosiahnutie maximálnej presnosti je nutné meranie vykonávať pred a po kŕmení, pričom vďaka funkcii tarovania sa do hmotnosti nezapočítava oblečenia dieťaťa.

    

Kľúčové vlastnosti digitálnej detskej váhy Nuvita 1310 s LCD displejom

  • Digitálna detská váha
  • Veľmi presne meria hmotnosť bábätka
  • Rozsah merania od 0,02 kg do 18 kg
  • Automatická zámka umožňuje váženie hýbajúceho sa dieťaťa
  • Podsvietený LCD displej
  • Napájanie pomocou batérií
    

Veľmi presné výsledky merania hmotnosti dieťaťa

Digitálna váha Nuvita 1310 je veľmi precízny a spoľahlivý prístroj s rozsahom merania od 0,02 kg do 18 kg. Vďaka automatickej zámky hmotnosti umožňuje presné výsledky aj v prípade, že sa dieťa pri vážení hýbe. Meranie sa vykonáva v prírastkoch 5 g, pričom si ako voliteľnú jednotku môžete zvoliť hodnoty kg a lb. Prednosťou váhy je podsvietený LCD displej, ktorý zaručuje ľahkú kontrolu hmotnosti aj v prostredí so zlou viditeľnosťou alebo v tme. Mamičky tak môžu svoje dieťatko jednoducho vážiť aj počas spánku. Napájanie váhy je zaistené pomocou dvoch batérií AAA. Skvelý pomocník všetkých rodičov.
Napájanie:
2× AAA batérie (3 V)


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna bez funkcií
Nosnosť 18 kg
Funkcie HOLD
Presnosť merania 5 000 g

Materiál

Materiál dosky Plast

Konektivita

Typ batérie AAA
Kód:  BABY7649
Produktové číslo:  NUV041310

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14