Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrimama Tyčinky brusnice, čokoláda 200 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1-3 ks 4,60 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 4,37 €/ks

Nutrimama Tyčinky brusnice, čokoláda 200 g

Cereálne tyčinky Nutrimama s príchuťou brusnice a čokolády sú špeciálne vyvinuté pre dojčiace matky. V období dojčenia sa zvyšujú nároky na príjem makroživín a niektorých vitamínov a minerálov. Tyčinky sú výborným doplnkom stravy so všetkými kľúčovými živinami, ktoré sú tak dôležité v tomto období. Tým, že si zaistíte dostatočný príjem kvalitných živín, zaistíte tak to najlepšie nielen pre vás, ale aj pre vaše bábätko, ktoré od vás všetko dôležité dostane prostredníctvom materského mlieka.

Kľúčové vlastnosti

  • 5 × cereálne tyčinky s príchuťou brusnice a čokolády
  • pre dojčiace matky
  • výborný doplnok stravy so všetkými kľúčovými živinami
  • pre správny vývoj mozgu a zraku u dojčeného dieťaťa
  • pre správnu funkciu imunitného systému
  • pre správnu funkciu metabolizmu
  • pre zníženie miery únavy

Navrhnuté expertmi na výživu

Cereálne tyčinky obsahujú DHA dokozahexaénovú mastnú kyselinu zo skupiny omega-3, ktorá prispieva k normálnemu vývoju mozgu a zraku u Vášho dojčeného dieťaťa. Sú bohaté na železo, zinok a kyselinu listovú, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. Jód, biotín a vitamín B naopak prispievajú k správnemu energetickému metabolizmu. Vitamín D prispieva k udržaniu zdravých kostí a zubov. A vitamíny B2, B6 prispievajú k zníženiu miery únavy.

 

Zloženie: glukózový sirup, sušené sladené brusnice (brusnice, cukor, slnečnicový olej) 15%, ovsené vločky 15%, extrudovaná pšenica 13%, cereálne chrumky (múky: pšeničná, ryžová, kukuričná, cukor, jačmenný sladový extrakt, ovsená vláknina, soľ ) 12%, DHA prášok (glukózový sirup, olej z mikrorias Schizochytrium sp., prírodné arómy), sirup z invertovaného cukru, čokoláda (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma) 2,7%, zvlhčujúca látka: glycerín, kokosový olej, emulgátor: sójový lecitín, antioxidant: kyselina L-askorbová, minerálne-vitamínový premix: (vit. B1, B2, B6, kyselina listová, biotín, vit. D, železo, zinok, jód), prírodné brusnicové aróma, prírodné aróma, extrakt zo zeleného čaju, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 200 g
Počet ks v balení 1 ks
Kód:  BABY5567
Produktové číslo:  8590340150081
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09