Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrilon Profutura Cesarbiotik 1 počiatočné mlieko 4× 800 g

5 5 hodnotení
93,90 €

Nutrilon Profutura Cesarbiotik 1 počiatočné mlieko 4× 800 g

Umelé mlieko Nutrilon svojím zložením pripomína materské mlieko, takže sa postará o zdravý vývoj vášho malého drobčeka. Počiatočné dojčenské mlieko je ideálna voľba už od narodenia bábätka. Obsahuje najdôležitejšie živiny na zdravý vývoj tých najmenších. Toto od výrobcu Nutrilon dosahuje hmotnosť 3200 g a balenie zahŕňa 4 ks. Mlieko bez palmového oleja bude pre vaše bábätko to pravé.

Dojčenské mlieko Nutrilon Profutura Cesarbiotik 1 počiatočné mlieko 4× 800 g Screen
Dojčenské mlieko Nutrilon Profutura Cesarbiotik 1 počiatočné mlieko 4× 800 g Vlastnosti/technológia

Podstatné prednosti dojčenského mlieka Nutrilon Profutura Cesarbiotik 1 počiatočné mlieko 4× 800 g

  • Živiny v ňom poskytnú deťom záruku zdravého vývoja
  • Dojčenské mlieko Nutrilon radíme medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Nutrilon Profutura a Nutrilon počiatočné je ideálne vhodné od 0 mesiacov
  • Bez palmového oleja
  • Umelé mlieko Nutrilon ponúka hmotnosť 3200 g
  • Balenie obsahuje 4 ks

Zloženie

Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový, slnečnicový), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), mliečna bielkovina, fruktooligosacharidy, rybí tuk, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citran sodný, 2´fukosyllaktóza, chlorid cholínu, citronan draselný, chlorid horečnatý, kyselina L-askorbová, hydrogénfosforečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), taurín, inositol, Bifidobacterium breve M-16V, síran železnatý, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5' -monofosfátu, cytidín 5' -monofosfát, antioxidant (askorbylpalmitát), adenozín 5' -monofosfát, sodná soľ inosin 5' -monofosfátu, L-karnitín, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5' -monofosfátu, síran meďnatý, DL-α-tokoferyl acetát, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Bifidobacterium breve M-16V 3x107 cfu/g.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 200 g
Počet ks v balení 4 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Nutrilon Profutura, Nutrilon počiatočné

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY19133
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595002110083
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02