Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrilon 5 Advanced Detské mlieko 3× 800 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nutrilon 5 Advanced Detské mlieko 3× 800 g

Zloženie

SLOŽENÍ/ZLOŽENIE Laktóza (z mléka/z mlieka), sušené odtučněné mléko/odtučnené mlieko, maltodextrin/maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mléka/z mlieka) 8,6 %, demineralizovaná syrovátka/srvátka (z mléka/z mlieka), koncentrát syrovátkové bílkoviny/srvátkovej bielkoviny (z mléka/z mlieka),rostlinné/rastlinné oleje (řepkový/repkový, slunečnicový/slnečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové/slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,6 %, uhličitan vápenatý, rybí olej, citronan/citran draselný, hydrogenfosforečnan hořečnatý/horečnatý, citronan/citran sodný, chlorid draselný, kyselina L-askorbová, emulgátor (sójový lecitin/lecitín), chlorid cholinu/cholín chlorid, síran železnatý, inositol/inozitol, chlorid hořečnatý/horečnatý, L-askorban sodný, síran zinečnatý/zinočnatý, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát/pantotenát vápenatý, DL-α-tokoferyl acetát, mléčné aroma/mliečna aróma, nikotinamid/nikotínamid, riboflavin/riboflavín, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxin/pyridoxín hydrochlorid, thiamin/tiamín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová/pteroylmonoglutámová (kyselina listová), fytomenadion/fytomenadión, D-biotin/D-biotín, kyanokobalamin/kyanokobalamín. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 2 400 g
Počet ks v balení 3 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami

Podľa radu

Podľa radu Nutrilon Advanced, Nutrilon 5

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 35 mesiacov
Kód:  BABY10425
Produktové číslo:  8590340170720
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19