Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrilon 2 Advanced Pokračovacie mlieko 3× 800 g

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nutrilon 2 Advanced Pokračovacie mlieko 3× 800 g


Zloženie

SLOŽENÍ/ZLOŽENIE Laktóza (z mléka/z mlieka), rostlinné/rastlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové / slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, řepkový/repkový, slunečnicový/slnečnicový), sušené odtučněné mléko / odtučnené mlieko, demineralizovaná syrovátka/srvátka (z mléka/z mlieka), galaktooligosacharidy (z mléka/z mlieka) 8,6 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny/srvátkovej bielkoviny (z mléka/z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, rybí olej, mléčné bílkoviny/mliečne bielkoviny, chlorid draselný, citronan/citran draselný, hydrogenfosforečnan hořečnatý/horečnatý, chlorid cholinu / cholín chlorid, olej z Mortierella alpina, citronan/citran sodný, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecitin/lecitín), chlorid sodný, kyselina L-askorbová, L-askorban sodný, inositol/inozitol, L-tryptofan/L-tryptofán, chlorid hořečnatý/horečnatý, síran železnatý, síran zinečnatý/zinočnatý, L-karnitin/L-karnitín, DL-α-tokoferyl acetát, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát/pantotenát vápenatý, nikotinamid/nikotínamid, síran měďnatý/meďnatý, thiamin/tiamín hydrochlorid, retinylpalmitát, riboflavin/riboflavín, pyridoxin/pyridoxín hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová/pteroylmonoglutámová (kyselina listová), jodid draselný, síran manganatý/mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadion/fytomenadión, cholekalciferol, D-biotin/D-biotín, kyanokobalamin/kyanokobalamín. Složení se vztahuje / zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 2 400 g
Počet ks v balení 3 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami

Podľa radu

Podľa radu Nutrilon Advanced, Nutrilon 2

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY10422
Produktové číslo:  8590340170690
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07