Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrilon 2 HA PROSYNEO špeciálne pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nutrilon 2 HA PROSYNEO špeciálne pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g

Hrozia vášmu bábätku alergie? Riešením je dojčenské mlieko Nutrilon 2 HA PROSYNEO vo veľkom balení 6 × 800 g. Ide o špeciálne pokračovacie dojčenské mlieko určené pre deti s alergiou v rodinnej anamnéze. Používaním mlieka Nutrilon HA PROSYNEO minimalizujete styk s antigénom, bielkovinou kravského mlieka. Mlieko je vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Okrem čiastočne naštiepenej bielkoviny obsahuje tiež SYNEO – unikátnu zmes prebiotík GOS/FOS a probiotík Bifidus Breve, ktoré sa prirodzene vyskytujú v črevách dojčených detí. Dojčenské mlieko Nutrilon 2 HA PROSYNEO je samozrejme zabalené v hygienickom a praktickom balení. Jeho podávanie konzultujte s lekárom.

Kľúčové vlastnosti pokračovacieho dojčenského mlieka Nutrilon 2 HA PROSYNEO, 6 × 800 g

  • Pokračovacie dojčenské mlieko Nutrilon 2 HA PROSYNEO pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Pre deti s pozitívnou alergickou rodinnou anamnézou
  • Slúži k znižovaniu rizika vzniku alergie, používaním minimalizujete styk s antigénom
  • Obsahuje čiastočne naštiepenú bielkovinu
  • SYNEO – unikátna zmes prebiotík GOS/FOS a probiotík Bifidus Breve
  • Probiotiká sa prirodzene vyskytujú v črevách dojčených detí
  • Dojčenské mlieko Nutrilon 2 HA PROSYNEO je zabalené v praktickom a hygienickom balení

Jednoduchá príprava mlieka Nutrilon HA PROSYNEO

Pripraviť mlieko Nutrilon HA PROSYNEO je jednoduché. Vysterilizujte potrebný riad a prevarte dojčenskú vodu. Počkajte až vychladne na približne 40 stupňov a vlejte zodpovedajúce množstvo vody do fľaše. Dávajte pozor na teplotu vody kvôli zachovaniu priaznivých účinkov probiotík Bifidus Breve. Tabuľku s množstvom vody a dávkami mlieka nájdete na zadnej strane obalu. Priloženou odmerkou naberte prášok a zarovnajte ho pomocou noža. Prášok nasypte do fľaše, fľašu uzavrite a 10 sekúnd pretrepte vo zvislej polohe. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na zápästie. Podávajte ihneď.

Zloženie:
Laktóza (z mlieka), koncentrát hydrolyzovanej srvátkovej bielkoviny (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,9 %, emulgátory (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, sójový lecitín), fruktooligosacharidy 0,6 %, dihydrogénfosforečnan draselný, chloridvápenatý, fosforečnan vápenatý, rybí olej, olej z Mortierella alpina, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, taurín, L-askorbát sodný, síran železnatý, Bifidobacterium Breve M-16V, síran zinočnatý, inositol, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, DL-tokoferyl acetát, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín5'-monofosfátu, L-karnitín, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl palmitát, DL-tokoferol, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, síran manganatý, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadión, D-biotín, seleničitan sodný,cholekalciferol, kyanokobalamín. Bifidobacterium Breve M-16V 3x107 cfu/g


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 800 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Hypoalergénne, S probiotikami, S prebiotikami

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY10078
Produktové číslo:  5900852038648
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11