Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Nutrilon 2 Comfort & Colics špeciálne pokračovacie mlieko 6m+ 400 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nutrilon 2 Comfort & Colics špeciálne pokračovacie mlieko 6m+ 400 g

Pokračovacie mlieko Nutrilon 2 je určené pre novorodencov a deti do ukončeného 12. mesiaca, ktoré nemôžu byť dojčené. Rad Comfort & Colics bol pripravený špeciálne pre bábätká, ktoré často trápia bolesti bruška z dôvodu koliky, alebo zápchy. Táto nutrične kompletná výživa obsahuje betapalmitát, čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu a tiež klinicky testovanú zmes prebiotických oligosacharidov GOS/FOS, ktoré majú pozitívny vplyv na detské trávenie. Mlieko Nutrilon 2 Comfort & Colics bude zárukou spokojného odpočívania po jedle a to ako bábätka, tak i mamičky. Táto špeciálna strava je určená ako súčasť zmiešanej stravy dieťaťa, nie je teda vhodná ako jediný zdroj výživy pre dieťa. Vzhľadom na obsah hydrolyzovanej bielkoviny je jej chuť mierne horkastá.

Kľúčové vlastnosti pokračovacieho mlieka Nutrilon 2 Comfort & Colics, 400 g

  • Osobitná strava pre deti od ukončeného 6. mesiaca do ukončeného 12. mesiaca
  • Mlieko Nutrilon 2 Comfort & Colics rieši bolesti bruška z dôvodu zápchy, alebo koliky
  • Obsahuje betapalmitát, čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu a tiež klinicky testovanú zmes prebiotických oligosacharidov GOS/FOS
  • Nutrilon 2 Comfort & Colics je určený ako súčasť zmiešanej stravby
  • Obsah hydrolyzovanej bielkoviny spôsobuje mierne horkastú chuť

Odporúčané dávkovanie (ak detský lekár neurčí inak) – vek dieťaťa/min. počet dávok na 24 h.:
6. – 8. ukončený mesiac/5× 200, alebo 4× 266 ml mlieka
9. – 10. ukončený mesiac/4× 200, alebo 3× 266 ml mlieka
11. – 125. ukončený mesiac/3× 200, alebo 2× 266 ml mlieka

Príprava jednej dávky mlieka (ml) – voda (ml)/počet odmeriek prášku: 
200 ml – 180 ml/6
266 ml – 240 ml/8
1 zarovnaná odmerka = 4,6 g sušeného prípravku. Používajte len originálnu odmerku.

Zloženie: 
Hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový, kokosový), sušený glukózový sirup, maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka), škrob (zemiakový, kukuričný), laktóza (z mlieka), fruktooligosacharidy, rybí olej, dihydrogénfosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid vápenatý, hydrogénfosforečnan horečnatý, cholín chlorid, olej z Mortierella alpina, chlorid sodný, kyselina L-askorbová, chlorid draselný, inositol, taurín, síran železnatý, L-karnitín, síran zinočnatý, DL-? -tokoferyl acetát, cytidín 5'-monofosfát, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5'-monofosfátu, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, síran meďnatý, riboflavín, retinyl palmitát, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, emulgátor ( sójový lecitín), kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), jodid draselný, síran manganatý, seleničitan sodný, antioxidant (askorbyl palmitát), fytomenadión, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín.

Skladovanie: 
Po každom použití obal starostlivo uzatvorte. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke, <25 °C). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Spotrebujte do 1 mesiaca od otvorenia. Balené v ochrannej atmosfére.

Dôležité upozornenie: 
Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Nutrilon 2 Comfort & Colics je určený na osobitnú výživu dojčiat starších ako 6. mesiacov. Má byť iba súčasťou zmiešanej stravy a nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6. mesiacov života. Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy. Pri začínaní s príkrmom sa riaďte odporúčaniami lekára v závislosti na individuálnom vývoji dojčaťa. Výrobok musí byť používaný pod lekárskym dohľadom. Pripravenú stravu spotrebujte do dvoch hodín. Nespotrebovanú stravu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, môže dôjsť k obareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu a uvedené odporúčania. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Akékoľvek pochybnosti a otázky konzultujte so svojím ošetrujúcim lekárom.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 400 g

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie S prebiotikami, Proti kolike, Proti zápche

Podľa radu

Podľa radu Nutrilon 2

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY13482
Produktové číslo:  8718117610266
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16