Obnoviť stránku

NUK Opatrovateľka Video Eco Control

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK Opatrovateľka Video Eco Control

Opatrovateľka NUK Video Eco Control vám umožní mať vaše bábätko pod dokonalou vizuálnou aj zvukovou kontrolou, aj keď s ním práve nie ste v jednej miestnosti. Táto video pestúnka je vybavená veľkým farebným displejom, na ktorom môžete bábätko kedykoľvek pozorovať, a to aj keď je v miestnosti tma. Kameru si potom môžete výškovo nastaviť tak, aby dieťatko snímala presne podľa vašich potrieb.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová video pestúnka s farebným displejom (veľkosť 2,8")
  • Funkcia nočného videnia a infračervené osvetlenie
  • DECT technológia pre maximálne čistý prenos zvuku
  • ECO mód
  • Prehrávanie uspávaniek
  • Vibračné upozornenie
  • Flexibilný pohľad kamery
  • Obojsmerná komunikácia
  • Výber vlastného kanálu pre zaistenie súkromia

Prístroj využíva DECT technológiu, ktorá zaručuje ten najkvalitnejší prenos zvuku bez nežiaduceho rušenia inými prístrojmi. Jej dosah je až 300 metrov v otvorenom priestore (50 metrov vo vnútri domu), takže ju bez obáv môžete využívať aj v rozľahlejších rodinných domoch či na záhrade. Na praktickom displeji nájdete ukazovateľ stavu batérií, ukazovateľ teploty v miestnosti s detskou jednotkou a oceníte aj možnosť prehrávania uspávaniek.

Pestúnka tiež umožňuje obojsmernú komunikáciu, vďaka čomu môžete na bábätko hovoriť a utešiť ho, než k nemu prídete. Samozrejmosťou je nastavenie citlivosti a hlasitosti, aj vizuálny ukazovateľ hladiny hluku. Na prípadnú stratu signálu či nízku úroveň nabitia rodičovskej jednotky vás prístroj sám spoľahlivo upozorní. V neposlednom rade oceníte ECO mód, vďaka ktorému opatrovateľka vysiela len vtedy, keď zachytí hluk, takže funguje bez vyžarovania zbytočných rádiových vĺn.

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V), Batéria

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  BABY0012
Produktové číslo:  4008600156284

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13