Obnoviť stránku

NUK Opatrovateľka Eco Control

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK Opatrovateľka Eco Control

Opatrovateľka NUK Eco Control vám umožní mať vaše bábätko pod dokonalou kontrolou, aj keď s ním práve nie ste v jednej miestnosti. Táto klasická opatrovateľka využíva DECT technológiu, ktorá zaručuje ten najkvalitnejší prenos zvuku bez nežiadúceho rušenia inými prístrojmi. Jej dosah je až 300 metrov v otvorenom priestore (50 metrov vnútri domu), takže ju bez obáv môžete využívať aj v rozľahlejších rodinných domoch či na záhrade.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová opatrovateľka
  • DECT technológia
  • Spoľahlivý prenos zvuku do 300 metrov
  • ECO režim
  • obojsmerná komunikácia
  • Výber vlastného kanálu na zabezpečenie súkromia
  • Potrebné adaptéry a batérie súčasťou balenia

Opatrovateľka NUK Eco Control umožňuje obojsmernú komunikáciu, vďaka čomu môžete na bábätko hovoriť a utešiť ho, kým k nemu dôjdete. Samozrejmosťou je nastavenie citlivosti a hlasitosti aj vizuálny ukazovateľ hladiny hluku. Na prípadnú stratu signálu či nízku úroveň nabitia rodičovskej jednotky vás prístroj sám spoľahlivo upozorní. V neposlednom rade oceníte ECO režim, vďaka ktorému opatrovateľka vysiela len vtedy, keď zachytí hluk, takže funguje bez vyžarovania zbytočných rádiových vĺn.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ pestúnky Klasická (audio)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V), Batéria

Funkcie

Funkcie Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim
Kód:  BABY0010
Produktové číslo:  4008600130932

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04