Obnoviť stránku

NUK Odkvapkávač na fľaše a príslušenstvo

4,8 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

NUK Odkvapkávač na fľaše a príslušenstvo

Každá žena na materskej dovolenke určite vie, že naše malé deti môžu často dať do tela viac ako osobný tréner. Starostlivosť o plačúce dieťa a udržanie domu v dokonalom behu sa v skutočnosti neblíži ku klasickému ponímaniu relaxačného odpočinku. Každý asistent je v takejto situácii vítaný. Takže privítajte pomocníka, ktorý má v krátkom čase potenciál stať sa nenahraditeľným. Je to odkvapkávač na detské fľaše a príslušenstvo NUK .

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický – je možné umiestniť až 6 fliaš
  • Univerzálne použitie
  • Nenáročný na priestor (25 × 25 cm)
  • Umývateľná v umývačke riadu

NUK – záruka kvality a zdravotnej nezávadnosti NUK

Odkvapkávací stojan na fľaše a cumlíky značky NUK vyniká svojim nenápadným dizajnom, ktorý nebude narušovať vzhľad vašej kuchyne. Naopak, dokonale splynie a dokáže sa prispôsobiť. Vďaka svojim skromným rozmerom a praktickej rozkladateľnosi šetrí priestor. Okrem toho môže obsahovať až 6 dojčiacich alebo detských fliaš a príslušenstva naraz a tiež obsahuje priestor na sušenie cumlíkov, čajových lyžičiek a ďalších vecí. Je veľmi jednoduché ho vyčistiť a dokonca sa môže umývať v umývačke riadu.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 25 cm
Šírka 25 cm
Dĺžka 25 cm

Vlastnosti

Materiál Plast
Vlastnosti Vhodný do umývačky
Kód:  BABY0027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008600176305

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01