Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NUK dojčenská fľaša Nature Sense 150 ml – biela

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK dojčenská fľaša Nature Sense 150 ml – biela


Matku prírodu nahradiť nemôžeme. Ale môžeme ju brať ako vzor. V NUK-u sme si predsavzali dostať sa ešte bližšie k prírode, a tak sme vyvinuli novú detskú fľašu NUK Nature Sense. Čo je na nej tak osobitné? Cumlík má niekoľko malých otvorov, ktoré sú modelované podľa mliečnych kanálikov v matkinom prsníku. Vďaka tomu je pitie z fľaštičky prirodzeným a príjemným zážitkom. A presne to je pre nás dôležité. Prirodzený pocit z pitia z fľaštičky uľahčuje prechod z klasického dojčenia a prináša mnoho radosti vám aj vášmu dieťaťu.



Dôležité vlastnosti dojčenskej fľaše NUK Nature Sense 150 ml

• Niekoľko malých otvorov v cumlíku poskytuje hladký a prirodzený prietok ako mliečne kanáliky v matkinom prsníku
• Široká a flexibilná opora pre pery s extra jemným cumlíkom, podobným matkinej bradavke
Inovatívny antikolikový otvor zabraňuje prehltnutiu vzduchu
• Fľaštička z vysokokvalitného polypropylénu je veľmi odolná, neobsahuje BPA, s objemom 150 ml
• Pre deti vo veku 0 – 6 mesiacov, S (3 malé otvory na materské mlieko, čaj, vodu)


Tvarované podľa matkinho prsníka – cumlík detských fľaštičiek NUK Nature Sense

Cumlík fľaštičiek NUK Nature Sense sa podobá matkinej bradavke viac ako kedykoľvek predtým! Preto je ideálnym riešením pre matky, ktoré práve nemôžu dojčiť, chcú kombinovať dojčenie a pitie z fľaštičiek alebo tie, ktoré len chcú, aby si ich dieťa zvykalo na fľaštičku. Vďaka extra širokej a flexibilnej opore pre pery sa dieťa môže prirodzene prisať, zatiaľ čo inovatívny antikolikový otvor umožňuje pitie bez zbytočných prestávok a tým zabraňuje prehĺtaniu vzduchu. Mimoriadne mäkká zóna cumlíka je flexibilná a prispôsobuje sa ústam podobne ako bradavka. To je bezpochyby ďalší dôvod, prečo bude pre vaše bábätko ľahšie odvyknúť si od dojčenia. Inovatívne detské fľaštičky NUK vám budú skutočným prínosom. Odteraz môžu dokonca aj oteckovia v noci vstať z postele, vziať kŕmenie dieťaťa do vlastných rúk a poskytnúť vám pár hodín slastného spánku.



Čo ďalšie môže ponúknuť detská fľaštička Nature Sense?

Nie sme jediní, kto považuje fľaštičky NUK Nature Sense za najlepšie detské fľaštičky NUK, ktoré kedy boli vyvinuté. Nedávne testy* priniesli sľubné výsledky v prospech týchto fľaštičiek. 92 % detí prijalo tento cumlík, 99 % mamičiek by fľaštičku odporučilo ďalej a 98 % opýtaných pôrodných asistentiek a pediatrov potvrdilo jemnosť a prirodzený pocit ako z matkinho prsníka.


Na čo by ale bol tento perfektný cumlík, odporúčaný matkami, pôrodnými asistentkami aj pediatrami, bez správnej fľaštičky? Detské fľaštičky NUK Nature Sense sú vyrobené z vysokokvalitného a odolného polypropylénu a neobsahujú BPA. Vďaka extra širokému hrdlu sa ľahko plnia aj čistia. S praktickou detskou fľaštičkou a cumlíkom Nature Sense získate ideálnu kombináciu všetkého, čo vy a vaše bábätko môžete potrebovať.


*Nezávislý prieskum, Nemecko 2016


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov

Prietok cumlíka

Prietok cumlíka Pomalý

Materiál

Materiál fľaše Plast

Vlastnosti

Vlastnosti fľaše Antikoliková
Vlastnosti cumlíka Vhodná pre dojčené deti, Vhodná pre novorodencov

Typ

Typ Novorodenecký cumlík, Pre dojčené deti, Antikolikový
Kód:  BABY6338a
Produktové číslo:  BABY6338a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01