Obnoviť stránku

NUK fľaša na učenie Macko Puf, 150 ml - zelená

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK fľaša na učenie Macko Puf, 150 ml - zelená

Detská fľaša na učenie NUK Macko Puf zelenej farby s objemom 150 ml s motívom obľúbenej postavičky je určená pre hladký prechod od dojčenia či kŕmenia k samostatnému pitiu dieťaťa. Veľkou prednosťou fľaše sú ergonomicky tvarované a protišmykové držadlá, za ktoré sa fľaša deťom dobre drží. Fľaša je opatrená mäkkým, pohodlným a nekvapkajúcim náustkom zo silikónu. Samozrejmosťou je tiež skrutkovací krúžok, tesniace viečko a ochranný kryt.

Fľašu môžete jednoducho rozmontovať a vyčistiť. Praktická fľaša je vhodná aj na cestách, vďaka pevne utiahnutej tesniacej podložke z nej nevyteká tekutina ani pri veľkom chvení. Jej široké dno umožňuje ľahké postavenie fľaše. Je vyrobená z vysoko kvalitného polypropylénu, neobsahuje BPA a vhodná je pre deti vo veku od 6 mesiacov.

Parametre a špecifikácie:

Materiál:
polypropylén

Objem:
150 ml

Farba:
zelená

Určená:
pre deti od 6 mesiacov

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Materiál

Materiál fľaše Plast
Kód:  BABY0029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07