Obnoviť stránku

NUK Fľaša First Choice na učenie 150 ml - Šmolkovia PP, modrá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK Fľaša First Choice na učenie 150 ml - Šmolkovia PP, modrá

Je pekné pozorovať, ako vaše dieťa rastie, skúma svet a učí sa novým veciam. Ak chcete svojmu malému potomkovi uľahčiť prechod na pitie mlieka alebo čaju bez vašej pomoci, kúpte mu jeho prvú detskú fľašu na učenie NUK First Choice s obrázkami Šmolkov.

kľúčové vlastnosti

  • Pre deti od 6 mesiacov
  • Dojčenská fľaša pre učenie samostatnosti v pití
  • Nekvapkajúci silikónové fontánka s pitnou vodou
  • 2 ergonomická držadlá
  • neobsahuje bisfenol
  • Zo zdravotne nezávadného plastu

Pre prvé krôčiky k samostatnosti

Tento výborný pomocník starostlivých rodičov sa pre zvedavé deti stane zdrojom nových skúseností. Batoľa si bude môcť fľaštičku NUK First Choice opatrenú ergonomickými držiakmi samo v rukách držať a učiť sa piť samostatne. Pohodlné náustok zo silikónu je mäkké a vyrobené tak, aby nepadali kvapky. Detská fľaštička zo zdravotne nezávadného polypropylénu je vhodná pre deti od 6 mesiacov a je možné ju vziať so sebou na cesty vďaka praktickému ochrannému uzáveru, ktorý chráni náustok pred znečistením.

jednoduché použitie

Aby sa obmedzilo množstvo spolykaného vzduchu, a tým sa predišlo bolestivé črevnej kolike u dieťaťa, je fľaštička vybavená integrovaným systémom NUK Air System, ktorý pomáha vyrovnávať tlak vzduchu v fľaštičke. Silikónové priehledné fontánka s pitnou vodou sa ľahko čistí, je odolné proti vysokým teplotám. Jeho povrch je hladký a príjemný. Detská fľaštička sa ľahko rozmontujeme, vďaka širokému hrdlu sa ľahko čistí. A naplniť ju dokáže aj šikovné malé dieťa.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Materiál

Materiál fľaše Plast
Kód:  BABY5661b
Produktové číslo:  BABY5661b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03