Obnoviť stránku

NUK FC+ Set Winter ružový

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK FC+ Set Winter ružový

Buďte s vašim bábätkom štýloví a zaobstarajte si špeciálnu zimnú súpravu od značky NUK. Túto ružovo ladenú súpravu si s vaším dievčatkom určite hneď obľúbite. Nájdete v nej všetko potrebné – fľaštičku s objemom 300 ml, ktorá sa postará o prirodzené sanie mlieka, cumlík, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu, kryt na cumlík a retiazka na cumlík s klipom. Set Winter vám nielen skvele poslúži, ale stane sa aj originálnym módnym doplnkom na Vianoce. Môžete ho tiež darovať pod stromček svojim blízkym. 

    

Kľúčové vlastnosti detskej súpravy NUK Winter Wonderland

  • Súprava Winter je zdobená krásnymi zimnými motívmi
  • Farebné vyhotovenie je ružové
  • Súprava obsahuje fľaštičku 300 ml, silikónový cumlík, kryt na cumlík a retiazku na cumlík
  • Jednotlivé časti súpravy sú vyrobené z kvalitných materiálov a postarajú sa o pohodlie a bezpečný vývoj vášho dieťaťa
  • Súprava skvele poslúži ako darček

Čo súprava obsahuje?

  • Prvou voľbou na kŕmenie z fľaše je práve fľaša s cumlíkom NUK First Choice, ktorá umožňuje zdravý vývoj čeľustí a dáva dieťaťu pocit, ako by pilo z materského prsníka. Vylepšený systém proti prehĺtaniu vzduchu pri pití Anti Colic Air System zabezpečuje prirodzený tok mlieka. Fľaštička s objemom 300 ml je vyrobená z mäkkého a nerozbitného polypropylénu. Vďaka svojmu širokému hrdlu sa ľahko plní a umýva. 
     
  • Cumlík NUK Classic Fashion je vhodný pre deti od 0 do 6 mesiacov. Je vybavený systémom na minimalizáciu prehĺtania vzduchu NUK Air System, ktorý umožňuje vzduchu unikať z cumlíka špeciálnym otvorom. Cumlík zostáva mäkký a dostatočne plochý, takže zamedzuje deformácii čeľustí. Tento silikónový cumlík je vyrobený z kvalitného syntetického materiálu. Ľahko sa čistí a je odolný proti vysokým teplotám.
     
  • Súčasťou súpravy je kryt na cumlík, vďaka ktorému je obľúbený cumlík vždy čistý a pripravený na použitie.
     
  • Na bezpečné pripevnenie na detské oblečenie vám poslúži retiazka na cumlík s klipom. Je veľmi praktický, pretože zabraňuje vypadnutiu cumlíka na zem a jeho strate. Vďaka jeho klipu retiazku ľahko pripnete k detskému oblečeniu. Je vyrobený z vysoko kvalitných syntetických materiálov.

    Parametre a špecifikácia

    Objem

    Objem 300 ml

    Materiál

    Materiál fľaše Plast

    Vlastnosti

    Vlastnosti fľaše Antikoliková

    Typ

    Typ Antikolikový
    Kód:  BABY7793
    Produktové číslo:  4008600309161

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB08