Obnoviť stránku

NUK FC+ fľaša sklo 240 ml – sivá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK FC+ fľaša sklo 240 ml – sivá

Dojčenská fľaša NUK FC+ so sivou potlačou sa stane spoľahlivým pomocníkom pri kŕmení či dokrmovaní vášho novorodeného bábätka v prípade, že dojčenie nie je možné alebo nestačí. Fľaša NUK FC+ s objemom 240 ml je opatrená ortodontickým antikolikovým cumlíkom zo silikónu s flexibilnou zmäkčenou zónou a vylepšeným antikolikovým Air systémom, ktorý znižuje výskyt dojčenskej koliky spôsobenej prehĺtaním vzduchu. Prednosťou tohto cumlíka je napodobenie tvaru matkinej bradavky pri dojčení. Jeho špeciálny tvar zaisťuje správny vývoj zubov dieťaťa a čeľustí. Na fľaši NUK FC+ iste tiež oceníte široké hrdlo pre jednoduché čistenie.

Kľúčové vlastnosti detskej fľaše na pitie NUK FC+ 240 ml sivá

  • Detská dojčenská fľaša na mlieko
  • Mäkký ortodontický silikónový ventilovaný cumlík, tvarovaný podľa prsnej bradavky
  • Vyrobená z vysoko kvalitného borosilikátového skla
  • Optimálna pre kombináciu kŕmenia z fľaše a dojčenia
  • Krásny štýlový dizajn vhodný pre chlapčekov aj dievčatká
  • Fľaša NUK FC+ neobsahuje BPA
  • Extra široké hrdlo pre jednoduchú údržbu a prípravu mlieka
  • NUK Anti-Kolikový Air systém
  • Kompatibilná so všetkými komponentmi NUK FC Cup
  • Určené pre deti od narodenia

Najlepšia voľba pre prvé kŕmenie z fľaše

Detská dojčenská fľaštička NUK FC+ je vďaka špeciálnym vlastnostiam cumlíka veľmi dobre novorodeniatkami prijímaná. Cumlík verne kopíruje prsnú bradavku, nielen svojím tvarom, ale aj hebkosťou a mäkkosťou, pre bábätká je tak pitie zo sklenenej fľaštičky NUK FC+ prirodzenou záležitosťou. Dojča pri saní z fľaše správne zapája tvárové svaly, jazyk a čeľuste a prirodzený tok mlieka zabraňuje zbytočnému prehĺtaniu vzduchu. Podľa klinických štúdií je fľaštička NUK FC+ veľmi vhodná pre bábätká, ktoré sú zároveň dojčené aj prikrmované z fľaše. Fľaštička je dodávaná s cumlíkom vo veľkosti 1 pre deti od 0 – 6 mesiacov a s otvorom M optimálnym pre mlieko.

Kvalitná aj praktická sklenená fľaša NUK FC+

Fľaša NUK FC+ vyniká aj svojou praktickosťou. Má extra široké hrdlo, ktoré ľahko vyčistíte a naplníte mliekom. Kvalitný materiál udržuje fľaštičku bez zápachu a zaručuje jej dlhú životnosť. Pohodlne sa vám pri kŕmení bude držať v ruke a vďaka širokej základni sa vám fľaša NUK FC+ pri pokladaní len tak neprevrhne. Nevyhnutnou súčasťou fľaštičky je aj ochranný kryt. Dojčenskú fľašu NUK môžete umývať v umývačke alebo použiť aj na zamrazenie.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 240 ml

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov

Materiál

Materiál fľaše Sklo

Vlastnosti

Vlastnosti fľaše Antikoliková
Vlastnosti cumlíka Vhodná pre dojčené deti, Vhodná pre novorodencov

Typ

Typ Novorodenecký cumlík, Pre dojčené deti, Antikolikový
Kód:  BABY7406a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03