Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 150 ml modrá

4,1 9 hodnotení
8,89 €

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 150 ml modrá

Vyberáte pre svoje bábätko novú dojčenskú fľašu? Ak chcete svoje dieťa kŕmiť pohodlne a bezpečne, potom vám správne padla do oka inovatívna fľaša NUK First Choice+ v modrom vyhotovení s objemom 150 ml, ktorá sa pýši unikátnou kontrolkou teploty. Vďaka tejto kontrolke budete mať vždy prehľad o tom, či je príkrm ohriaty na ideálnu teplotu, pretože pri príliš vysokej teplote sa jej farba zmení z modrej na bielu. Navyše dojčenská fľaša NUK First Choice+ disponuje tiež jedinečným antikolikovým systémom proti hltaniu vzduchu, takže vášmu bábätku bude zaistená mimoriadna bezpečnosť pri kŕmení. O pohodlný pocit pri pití sa stará prirodzene tvarovaný cumlík s mäkkou zónou umožňujúci zdravý vývoj čeľuste vášho dieťaťa. Dojčenská fľaša NUK FC+ je úplne bez BPA, neprodukuje zápachy a ľahko sa plní aj čistí vďakaširokému hrdlu.


Kľúčové vlastnosti dojčenskej fľaše NUK First Choice+ modrá, 150 ml

  • Jedinečná dojčenská fľaša s kontrolou teploty, ideálna pre dieťa od narodenia do šesť mesiacov
  • Farebné dizajnové vyhotovenie fľaše NUK First Choice+ s objemom 150 ml
  • Hlavnou prednosťou dojčenskej fľaše je teplotná kontrolka, ktorá sa zmení z modrej na bielu v prípade príliš horúceho obsahu (nad 37 °C)
  • Špeciálny NUK systém proti prehĺtaniu vzduchu Anti-Colic Air System zabraňuje vzniku koliky u vášho bábätka
  • Cumlík je tvarovaný do prirodzeného tvaru matkinho prsníka, takže dojčenská fľaša NUK First Choice+ môže byť využitá aj pri striedavom dojčení
  • Cumlík zaisťuje zdravý pohyb čeľuste vášho dieťaťa vďaka extrémne mäkkému silikónu
  • Krivky fľaše NUK First Choice+ sa dobre držia a zaisťujú stabilitu
  • Ľahké plnenie či vymývanie zaisťuje veľmi široké hrdlo fľaše
  • Dojčenská fľaša NUK FC+ neobsahuje BPA ani žiadne ďalšie škodlivé látky a zápachy
  • Možnosť kombinovania vzhľadom ku kompatibilite fľaše s ostatnými výrobkami NUK First Choice



Jedinečná kontrolka teploty v dojčenskej fľaši NUK First Choice+ zaistí bezpečné kŕmenie

Iste chcete vaše bábätko kŕmiť tou najšetrnejšou cestou, ktorá na prvom mieste zaistí jeho bezpečnosť. Jedným z hlavných faktorov pri kŕmení je teplota, ktorá by mala byť rovnaká, ako tá telesná. S vaším dôsledným kontrolovaním ideálnej teploty dojčenskej výživy vám môže veľmi ľahko a účinne pomôcť dojčenská fľaša NUK FC+. Jednou z jej hlavných predností je totiž funkcia kontroly teploty, ktorá v tejtopodobe nebola u konkurenčných značiek doteraz predstavená. Kontrolka teploty má vzhľad teplomera umiestneného medzi ryskami a spoľahlivo zabráni tomu, aby vaše dieťa pilo príkrm pri nesprávnej teplote. Keď bude teplota výživy príliš vysoká, modrá kontrolka sa sfarbí dobiela, čo zodpovedá teplote nad 37 °C. S dojčenskou fľašou NUK First Choice+ s objemom 150 ml tak budete mať vždyistotu, že vaše bábätko dostáva tú najlepšiu starostlivosť. Napriek tomu radšej vždy kontrolujte teplotu príkrmu ešte dodatočne nakvapkaním malého množstva obsahu na vnútornú stranu svojho zápästia.


Jedinečná dojčenská fľaša NUK First Choice+ neobsahuje škodlivé látky a poteší aj ľahkým čistením

Dojčenská fľaša NUK FC+ s objemom 150 ml sa okrem praktickej NUK kontrolky, ktorá mení farbu z modrej na bielu v prípade príliš vysokej teploty príkrmu, pýši tiež schopnosťou jednoduchého plnenia a vymývania vďaka ultraširokému hrdlu fľaše. Fľaša je bez BPA škodlivých látok, takže ani po čase používania nezapácha. Dojčenská fľaša NUK First Choice+ s jemnými krivkami a širokou základňouje veľmi stabilná a dobre sa drží v ruke. Navyše môžete komponenty tejto 150 ml fľaše ľubovoľne kombinovať so všetkými výrobkami NUK First Choice.

Prirodzene tvarovaný cumlík dojčenskej fľaše NUK First Choice+ sa postará o správny vývoj čeľuste dieťaťa

Dojčenská fľaša NUK First Choice+ 150 ml je ideálnou voľbou na prikrmovanie vášho bábätka, lebo je navrhnutá po vzore dojčenia, čím umožňuje zdravý vývoj čeľuste, pričom dieťa má pocit, akoby pilo priamo z matkinho prsníka. To zaisťuje unikátny tvar cumlíka NUK. Cumlík zaisťuje dostatok priestoru na prirodzené pohyby čeľuste a jazyka vášho bábätka pri saní. Navyše je cumlíkdojčenskej fľaše NUK First Choice+ optimálne tvarovaný na podnebie úst vášho dieťaťa, ktoré získava pri pití príkrmu prirodzený pocit ako pri dojčení.

Dojčenská fľaša NUK First Choice+ zabraňuje kolike

Najdôležitejšia je bezpečnosť vášho bábätka a tú vám môže dojčenská fľaša NUK First Choice+ zaistiť. Fľaša disponuje vylepšeným systémom NUK Anti-Colik Air System proti prehĺtaniu vzduchu, takže tekutá výživa tečie plynulo bez vzduchových bublín a znižuje riziko koliky. Tento systém bol potvrdený klinickým testovaním. Keďže cumlík dojčenskej fľaše NUK First Choice+ je modelovaný vprirodzenom tvare prsníka, deti ho mimoriadne dobre znášajú aj pri zmiešanej strave s kombinovaným dojčením.



Parametre a špecifikácia

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov

Objem

Objem 150 ml

Počet otvorov v cumlíku

Počet otvorov v cumlíku 1

Materiál

Materiál fľaše Plast
Materiál cumlíka Silikón

Vzhľad

Farba Modrá

Vlastnosti

Vlastnosti fľaše Antikoliková, S kontrolkou teploty
Vlastnosti cumlíka Ortodontická, Vhodná pre dojčené deti, Vhodná pre novorodencov

Balenie

Obsah balenia Cumlík, Viečko

Typ

Typ Novorodenecký cumlík, Pre dojčené deti, Antikolikový
Kód:  BABY11522b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BABY11522b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09