Obnoviť stránku

NUK dojčenská fľaša Love, 250 ml - biela

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK dojčenská fľaša Love, 250 ml - biela

Detská dojčenská fľaša NUK LOVE PP bielej farby s objemom 250 ml je určená na kŕmenie či dokrmovanie najmenších detí. Je cybavená ortodontickým antikolikovým cumlíkom zo silikónu s flexibilnou zónou a vylepšeným anti-kolíkovým Air Systémom, ktorý znižuje výskyt dojčenskej koliky spôsobenej prehĺtaním vzduchu. Prednosťou cumlíka je napodobenie tvaru matkinej bradavky pri dojčení. Jej špeciálny tvar zabezpečí správny vývoj zubov dieťaťa a ústnej dutiny.

Úzka fľaša sa vám bude v ruke pohodlne a bezpečne držať, vďaka jej extra širokému hrdlu sa ľahko čistí a plní. Veľmi odolná, pevná a nerozbitná fľaša je vyrobená z vysoko kvalitného polypropylénu. Môžete ju použiť aj na zamrazovanie. Je vhodná pre deti vo veku od 0 mesiacov, dodávaná je s cumlíkom vo veľkosti 2 pre deti od 6 do 18 mesiacov.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
polypropylén

Objem:
250 ml

Farba:
biela

Určené:
Pre deti od 0 mesiacov

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Materiál

Materiál fľaše Plast

Vlastnosti

Vlastnosti fľaše Antikoliková
Vlastnosti cumlíka Vhodná pre dojčené deti

Typ

Typ Pre dojčené deti, Antikolikový
Kód:  BABY0033
Produktové číslo:  BABY0033

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02