Obnoviť stránku

NUK dojčenská fľaša Hello Kitty, 300 ml - fialová

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NUK dojčenská fľaša Hello Kitty, 300 ml - fialová

Z detskej dojčenskej fľaše NUK Hello Kitty fialovej farby s objemom 300 ml v motíve obľúbenej mačičky Kitty sa bude deťom skvele piť. Je opatrená ortodontickú antikolikový cumlíkom zo silikónu s extra širokou podporou úst a anti-kolíkovým systémom, ktorý znižuje výskyt dojčenskej koliky spôsobené prehĺtaním vzduchu . Prednosťou tejto cumlíky je napodobenie tvaru matkinej bradavky pri dojčení. Jej špeciálny tvar zaisťuje správny vývoj zubov dieťaťa a ústnej dutiny.
Fľaša sa vám bude v ruke pohodlne a bezpečne držať, vďaka jej extra širokému hrdlu sa ľahko čistí a plní. Veľmi odolná, pevná a nerozbitná fľaša je vyrobená z vysoko kvalitného polypropylénu, neobsahuje BPA. Môžete ju použiť aj ku zamrazovanie. Vďaka cumlíku o veľkosti 2 je vhodná pre deti vo veku od 6 do 18 mesiacov.
Parametre a špecifikácie:
materiál:
polypropylén
objem:
300 ml
Farba:
fialová
určené:
Pre deti od 6 do 18 mesiacov

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 300 ml

Materiál

Materiál fľaše Plast
Kód:  BABY0003
Produktové číslo:  4008600227267

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03