Obnoviť stránku

NUK Detské zdravotné nožnice - ružové

4,7 23 hodnotení
Super cena
4,60 € Ušetríte 0,25 €

NUK Detské zdravotné nožnice - ružové

Jedinečné nožnice s ostrím z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele, ktoré precízne, šetrne a maximálne bezpečne ostrihajú nechtíky aj najmenším bábätkám. Pri vývine nožníc bola hlavným kritériom bezpečnosť pri manipulácii s nimi, preto sú ich špičky zaoblené, nožnice sú vybavené bezpečnostným krytom a ich rukoväte majú protišmykovú úpravu.

Kľúčové vlastnosti

  • Presne a jemne strihajú
  • Majú okrúhlu špičku
  • Ich čepeľ je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
  • Rukoväte majú protišmykovú úpravu
  • Sú vybavené bezpečnostným krytom

Bezpečnosť predovšetkým!

Bezchybné ružové nožnice na nechty so zaoblenou špičkou a bezpečnostným krytom, s ktorými precízne ostríhate aj mini nechtíky tých najmenších bábätiek. Čepele nožníc sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ich rukoväte sú potom opatrené na dotyk príjemným materiálom s protišmykovou povrchovou úpravou. O bezpečnosť sa pri strihaní postará zaoblená špička a ak nožnice nebudete potrebovať, tak ich pred malými neposedníkmi jednoducho schováte do bezpečnostného krytu. Nožnice majú elegantný dizajn a sú vyrobené z materiálov, ktoré sú maximálne šetrné k životnému prostrediu.

Farba:
Ružová

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál nástroja Plast, Kov

Počet nástrojov

Počet nástrojov 1

Obsah súpravy

Obsah súpravy Nožnice

Farba

Farba Biela, Ružová

Motív

Motív Bez motívu
Kód:  BABY0272a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BABY0272a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06