Obnoviť stránku

NUK Nožnice pre deti – béžová

4,6 22 hodnotení
Super cena
4,32 €

NUK Nožnice pre deti – béžová

Úžasné nožnice s čepeľou z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele, ktoré precízne a pritom šetrne ostrihajú nechtíky aj najmenším bábätkám. Pri vývine nožníc bola hlavným kritériom bezpečnosť pri manipulácii s nimi, preto sú ich hroty zaoblené. Nožnice sú vybavené bezpečnostným krytom a ich rukoväte majú protišmykovú úpravu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ich čepeľ je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Rukoväte majú protišmykovú úpravu
  • Sú vybavené bezpečnostným krytom
  • Strihajú precízne a zároveň šetrne
  • Majú guľatú špičku

Predovšetkým bezpečnosť

Perfektné béžové nožnice na nechty so zaoblenou špičkou a bezpečnostnou krytkou, s ktorou precízne ostriháte aj mini nechty najmenších bábätiek. Čepele nožníc sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a ich rukoväte disponujú na dotyk príjemným materiálom s protišmykovou povrchovou úpravou. O bezpečnosť sa pri strihaní postará zaoblená špička a pokiaľ nožnice nebudete potrebovať, pred malými nezbedníkmi ich jednoducho skryjete do bezpečnostného krytu. Nožnice majú elegantný dizajn a sú vyrobené z materiálov, ktoré sú mimoriadne šetrné k životnému prostrediu.

Farba:
Béžová

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál nástroja Plast, Kov

Počet nástrojov

Počet nástrojov 1

Obsah súpravy

Obsah súpravy Nožnice

Farba

Farba Viacfarebná

Motív

Motív Bez motívu
Kód:  BABY0272c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BABY0272c
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07