Obnoviť stránku

NOVON PROFESSIONAL Penové tužidlo Ultra Strong 500 ml

8,63 €

NOVON PROFESSIONAL Penové tužidlo Ultra Strong 500 ml

V prípade, že túžite po prípravku, ktorý zaistí bezchybný a dokonale tvarovaný účes, budete nadmieru spokojní s tužidlom na vlasy NOVON Professional. Vytvorte si svoj vlastný a originálny štýl úpravy vlasov, ktorý vydrží po celý deň. Nanášanie tužidla je ľahké, prípravok má krásnu vôňu a zaručí vám extra silnú fixáciu. S ohľadom na zloženie a parfumáciu je vhodné pre mužov aj ženy. Účinne chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, ako sú vlhkosť a teplotné rozdiely, ktoré by mohli narušiť zdravie a vzhľad vlasov. Dodáva tiež objem, čo vytvára dojem bohatšieho a plnšieho účesu. Balenie má objem 500 ml. Získajte perfektný výsledok s vlasovým tužidlom NOVON Professional a vytvárajte jedinečné účesy, ktoré podčiarknu váš štýl!

Kľúčové vlastnosti tužidla na vlasy NOVON PROFESSIONAL Penové tužidlo Ultra Strong 500 ml

  • Tužidlo na vlasy NOVON Professional dodá účesu dokonalý tvar
  • Jeho aplikácia je bezproblémová
  • Vytvorené pre mužov aj ženy
  • Toto tužidlo ponúka extra silnú fixáciu
  • Pýši sa ochranou vlasov pred vonkajšími vplyvmi a zaťažením
  • Účes bude spoľahlivo zafixovaný po celý deň
  • Dodáva účesu objem
  • Zlepšuje štruktúru vlasov
  • Vlasové tužidlo NOVON Professional obsahuje 500 ml

Ľahký a voľný účes bez pocitu zlepenia

Získajte vlasy, na ktoré budete hrdí, bez zlepenia a neprirodzeného vzhľadu. Kvalitné tužidlo na vlasy NOVON Professional ponúka vlasom elasticitu bez toho, aby stvrdli alebo vyzerali mastne. Používanie tužidla zlepšuje kvalitu vlasov a znižuje ich krehkosť. Vďaka špičkovej fixácii si môžete byť istí, že váš účes bude vyzerať skvele po celý deň. Vo vlasoch nezanecháva žiadne zvyšky a zároveň ich chráni pred zaťažením. Vlasové tužidlo NOVON Professional vám pomôže vykúzliť špičkový účes u vás doma v kúpeľni, ako by ste práve vyšli od kaderníka.

Tužidlo NOVON Professional je vhodné na:

všetky typy vlasov a normálne

Zloženie

Aqua, Alcohol Denat., Butane, Propane, Alcohol, Ethyl Ester PVM/MA Copolymer, Polyquaternium-28, Isobutane, Sodium Laureth Sulfate, Aminomethyl Propanol, Potassium Sorbate, Lauryl Glucoside, Parfum, Arginine, Sorbic Acid, Glycerín, Rosmarinic Acid, Butylphenyl Metyl-propional, d-Limonene, Citral, alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Eugenol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Citronellol

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Extra silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi, Zaťažením

Účinok

Účinok Objem, Posilnenie, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne

Objem

Objem 500 ml
Kód:  ZOZkos007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4251485901207

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11