Obnoviť stránku

(NOSNÁ POLOŽKA) BabyOno nosná odsávačka (NOSNÁ POLOŽKA)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

(NOSNÁ POLOŽKA) BabyOno nosná odsávačka (NOSNÁ POLOŽKA)

Nosná odsávačka BabyOno na ľahké a rýchle odstránenie hlienov u bábätiek. Je nevyhnutnou pomôckou pri starostlivosti o malé dieťa, ktoré ešte nevie dýchať ústami a upchatý nosík mu pri nádche či prechladnutí znepríjemňuje pokojný spánok. Ide o jednoduchý variant nosnej odsávačky s gumovým balónikom, ktorý funguje na princípe podtlaku. Koncovka odsávačky je vyrobená z mäkkého silikónu, predchádza tak poraneniu či podráždeniu nosnej sliznice. Odsávačka je ľahká a umožňuje tak ľahkú manipuláciu. Je možné ju ľahko rozložiť a vyčistiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Funguje na princípe podtlaku
  • Gumový balónik na jednoduché a rýchle použitie
  • Mäkká silikónová koncovka
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Použitie:
Stlačte balónik. Potom vložte silikónový nadstavec na kraj nosovej dierky. Balónik zvoľna pustite. Vďaka podtlaku dôjde k odsatiu hlienov z nosnej dutiny dovnútra odsávačky.

Materiál:
Vyrobené z kvalitného, zdraviu neškodného polykarbonátu.




Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Balóniková
Kód:  BABYo001
Produktové číslo:  5904341203494

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07