Obnoviť stránku

NOSKO izotonická morská voda, sprej 30 ml, (9 g/l NaCl)

5 8 hodnotení
2,89 €

NOSKO izotonická morská voda, sprej 30 ml, (9 g/l NaCl)

Nosko Baby – izotonická morská voda, pre nosovú hygienu, bez konzervačných látok, bohatá na stopové prvky, je balená do nádoby s rozprašovacím systémom, ktorý zaisťuje mikrodifúziu roztoku na celý vnútorný povrch slizníc a používa sa na mechanický výplach nosových dutín. Redukuje a upokojuje lokálne ťažkosti, čím napomáha dýchaniu, najmä u dojčiat a detí. Nosová hygiena hrá dôležitú úlohu a pomáha odstraňovať alergény a zmierňovať príznaky upchatého nosa.

Spôsob podávania

Prípravok je možné denne používať u dojčiat od 3 mesiacov veku, ale aj u detí a dospelých. 1 – 3 vstreknutia do každej nosnej dierky, 1× alebo 2× denne. V individuálnych prípadoch možno dávkovanie na radu lekára upraviť.

Zloženie

Izotonická mořská voda NaCl 9 g/l.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na nádchu

Forma

Forma Kapsuly

Určenie

Pre koho Pre deti
Deti od veku 0,25 rokov (3 mesiacov)

Balenie

Objem 30 ml
Obal Fľaša (fľaštička)
Počet kusov v balení 1 ks

Podanie

Podanie Nosné
Izotonická mořská voda NaCl 9 g/l. '>
Kód:  ODP233
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6421000000137

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08