Obnoviť stránku

Nobilis Tilia Sada Na dotyk

Zľavnené -13 %
13,90 € 16,12 €

Nobilis Tilia Sada Na dotyk

Máte suché ruky a večne popraskané pery? Alebo tieto neduhy trápia niekoho z vašich blízkych? Urobte im alebo sebe radosť darčekovou súpravou Nobilis Tilia Na dotyk. Darčeková súprava sa postará o každodennú jemnú starostlivosť o ruky a pery. Krém na ruky s vôňou citrusov, bambuckým maslom a extraktom z myrhy hydratuje a stará sa o pokožku. Navyše nemastí a výborne sa vstrebáva. Pomáda zjemňuje pery a chráni ich proti horúčave aj mrazu. Obsahuje levanduľu, medovku a tea tree, ktoré vynikajú upokojujúcimi a antimikrobiálnymi účinkami. Darčeková súprava Nobilis Tilia Na dotyk z limitovanej edície poteší úplne každého.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Nobilis Tilia Na dotyk

  • Darčeková súprava Nobilis Tilia Na dotyk na starostlivosť o ruky a pery
  • Obsahuje krém na ruky a pomádu na pery
  • Krém s vôňou citrusov, bambuckým maslom a extraktom z myrhy hydratuje a stará sa o pokožku
  • Nemastí a výborne sa vstrebáva
  • Pomáha zjemňuje pery a chráni ich proti horúčave aj mrazu
  • Obsahuje levanduľu, medovku a tea tree s upokojujúcimi a antibakteriálnymi účinkami
  • Darčeková súprava Nobilis Tilia poteší ako milý darček

Obsah balenia:
Jemný krém na ruky 50 ml
Ochranná pomáda na pery 4,2 g

Zloženie

Krém na ruky: Aqua (demineralizovaná voda) Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej v bio kvalite) Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový rastlinný olej v bio kvalite) Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk) Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate (prírodný emulgátor na báze glycerínu, glukózy a rastlinných olejov) Squalane (fytoskvalan, rastlinný lipid) Trietyl Citrate (prírodná dezodoračná zložka) Glycerín (hydratačná látka) Stearic Acid (kyselina stearová, zahusťovadlo) Cetyl Alcohol (stabilizátor na báze mastných alkoholov z rastlinných olejov) Cera Alba (včelí vosk) Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka) Phenethylalcohol (prírodná vonná zložka) Xanthan Gum (prírodný polysacharid, zahusťovadlo) Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky) Retinyl Palmitate (stabilizovaný vitamín A, antioxidant) Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant) Alcohol (rozpúšťadlo) Sodium Lactate (mliečnan sodný, regulátor pH) Sodium Stearoyl Lactylate (prírodný koemulgátor) Commiphora Myrrha Resin Extract (extrakt z myrhovej živice) Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH) Citrus Nobilis Oil (éterický olej mandarínkový) Laurus Nobilis Oil (éterický olej z vavrínu vznešeného) Litsea Cubeba Fruit Oil (éterický olej Litsea) Citrus Reticulata Fruit Extract (extrakt z plodu mandarínky) Citrus Aurantium Amara Fru pomaranče) Citrus Sinensis Peel Extract (extrakt z kôry sladkého pomaranča) Citric Acid (kyselina citrónová, regulátor pH) Ascorbic Acid (vitamín C, antioxidant) Limonene* Citral* Linalool* Eugenol*. - * z prírodných éterických olejov / Balzam na pery: KOMPLETNÉ ZLOŽENIE Ricinus Communis Seed Oil (ricínový rastlinný olej) Argania Spinosa Kernel Oil (argánový rastlinný olej v bio kvalite) Cera Alba (včelí vosk) Butyrospermum Parkii Butter (maslo karité v bio kvalite, rastlinný tuk) Persea Gratissima Tocopheryl Acetate (stabilizovaný vitamín E, antioxidant) Lavandula Angustifolia Oil (éterický olej z levandule lekárskej) Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (éterický olej Tea Tree, čajovníkový) Melissa Officinalis Leaf Oil (éterický olej z medovky lekárskej) Linalool* Cit Limonene*. * - z prírodných éterických olejov

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Balzam na pery, Krém na ruky
Kód:  NOBsd01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  S0165

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08