Obnoviť stránku

Nobilis Tilia Pleťová voda Materina dúška, 1000 ml

23,06 €

Nobilis Tilia Pleťová voda Materina dúška, 1000 ml

Hodí se pro běžnou péči o pleť, především při problémech způsobených nadměrnou tvorbou mazu (např. s?„černými tečkami“ – komedony). Využít ji můžete také při masáži vlasové pokožky, kdy chladivý účinek vody přispívá ke zmírnění bolesti hlavy. Přírodní látky obsažené ve vodě mohou časem zrát a na světle žloutnout. Případné zabarvení neznamená nižší kvalitu výrobku. 

Zloženie

Aqua (demineralizovaná voda) Glycerín (hydratačná látka) Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka) Thymus Serpillum Oil (éterický olej materinádúškový) Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky) Potassium Sorbate (sorban draselný) prírodné a bio prípravky) Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH) Linalool* Limonene*. * - z prírodných éterických olejov.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné

Objem

Objem 1 000 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Problematická, Všetky typy
Aqua (demineralizovaná voda) Glycerín (hydratačná látka) Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka) Thymus Serpillum Oil (éterický olej materinádúškový) Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky) Potassium Sorbate (sorban draselný) prírodné a bio prípravky) Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH) Linalool* Limonene*. * - z prírodných éterických olejov. '>
Kód:  FLOWwt03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  N1303L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11