Obnoviť stránku

Nobilis Tilia Pleťová voda Citrón-grep 500 ml

15,06 €

Nobilis Tilia Pleťová voda Citrón-grep 500 ml

Načerpejte novou energii po zvýšené námaze. Příjemně nahořklá vůně grepu ve spojení s výraznými tóny šťavnatého citronu probudí k životu vaše smysly, pozvedne náladu a osvěží unavenou pleť. Použité éterické oleje mají navíc mírně bělící účinky, působí proto příznivě na pleť s hyperpigmentací. Vodu můžete použít nejen k běžnému čištění, ale také k přípravě chladivých obkladů na spánky nebo týl. Ideální volba pro všechny, kdo se rádi poddají osvěžující vůni citrusů. 


Použití:
Pro běžné omývání a čištění roztírejte vodu po pokožce kosmetickým tamponem. Pro osvěžení potírejte tamponem spánky, týl a dekolt, nebo na delší dobu přiložte obklad. Přírodní látky obsažené ve vodě mohou časem zrát a na světle žloutnout. Případné zabarvení neznamená nižší kvalitu výrobku.

Zloženie

Aqua (demineralizovaná voda) Glycerín (hydratačná látka) Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka) Citrus Grandis Peel Oil (éterický olej grapefruitový) Citrus Limon Peel Oil (éterický olej citrónový) Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné ) Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky) Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH) Limonene*. * - z prírodných éterických olejov.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 500 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Všetky typy
Aqua (demineralizovaná voda) Glycerín (hydratačná látka) Panthenol (D-Panthenol, hydratačná zložka) Citrus Grandis Peel Oil (éterický olej grapefruitový) Citrus Limon Peel Oil (éterický olej citrónový) Sodium Benzoate (benzoan sodný, konzervant pre certifikované prírodné ) Potassium Sorbate (sorban draselný, konzervant pre certifikované prírodné a bio prípravky) Lactic Acid (kyselina mliečna, regulátor pH) Limonene*. * - z prírodných éterických olejov. '>
Kód:  DRGaaa0663
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  N1319K

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13