Obnoviť stránku

NOBERU Sandalwood Shave Cream 75 ml

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

NOBERU Sandalwood Shave Cream 75 ml

Zažite pravé švédske oholenie vďaka krému na holenie NOBERU Sandalwood Shave Cream. Z krému jednoducho vyšľaháte hustú penu, ktorá chráni pokožku pri holení, zvyšuje kĺzavosť holiaceho strojčeka, a tým zabraňuje porezaniu. Krém na holenie NOBERU Sandalwood Shave Cream vás zaujme aj vďaka zloženiu, ktoré obsahuje glycerín a lanolín. Obe zložky chránia, hydratujú a upokojujú pokožku. Doprajte si oholenie so zmyselnou vôňou santalového dreva, kože a pižma.

Kľúčové vlastnosti krému na holenie NOBERU Sandalwood Shave Cream

  • Krém na holenie NOBERU Sandalwood Shave Cream vytvorí hustú penu
  • Glycerín a lanolín chránia, hydratujú a upokojujú pokožku
  • NOBERU Sandalwood Shave Cream zvyšuje kĺzavosť holiaceho strojčeka a zabraňuje porezaniu
  • Krém je vyrobený vo Švédsku

Použitie:
Krém na holenie najlepšie rozšľaháte štetkou na holenie. Stačí nabrať množstvo veľkosti mandle. Ak nemáte štetku, naberte krém, pridajte trochu teplej vody a napeňte v rukách. Následne stačí už len naniesť na tvár.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Myristic Acid, Stearic acid, Potassium Hydroxide, Methylpropanediol, Lauric Acid, Propylene Glycol, Lanolin, Arganiea Spinosa Kernel Oil, Glyceryl Stearate, Parfum, PEG-7M, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Krém

Objem

Objem 75 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL659
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7350092201476

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03