Obnoviť stránku

NOBERU Sandalwood Body Wash 250 ml

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 26,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 24,20 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 21,52 €/ks

NOBERU Sandalwood Body Wash 250 ml

Ste milovníkom rýchlej rannej studenej sprchy, ktorá vás rozprúdi a povzbudí na celý deň, alebo si radšej doprajete relax v podobe upokojujúcej horúcej vane po dlhom dni? V oboch prípadoch bude váš pôžitok z očisty ešte intenzívnejší vďaka kvalitnej švédskej kozmetike. Sprchový gél NOBERU Sandalwood BodyWash 250 ml s praktickým dávkovačom obsahuje arganový, olivový a jojobový olej, ktoré si vďaka lisovaniu za studena zachovali veľa živín. Sprchový gél vytvorí luxusnú bohatú penu, ktorá vašu pokožku perfektne hydratuje a vyživí a navyše má zmyselnú vôňu s tónmi santalového dreva, kože a pižma.

Kľúčové vlastnosti pánskeho sprchového gélu NOBERU Sandalwood Body Wash 250 ml

  • Sprchový gél pre náročných moderných mužov
  • NOBERU Sandalwood Body Wash 250 ml vytvára luxusnú penu
  • Čistí, vyživuje a hydratuje pokožku
  • Zmyselná vôňa santalového dreva, kože a pižma
  • Vysoko kvalitná švédska kozmetika
  • Praktické balenie s dávkovačom

Zloženie:
Aqua, cetearyl Alcohol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Chloride, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Olea Europaea Fruit Oil, Stearamidopropyl dimetylamino, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Quaternium-95, propanediol, penta- Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum, E133

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSMU0314
Produktové číslo:  7350092209892
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02