Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

NIVEA In-Shower Body Milk Nourishing 400 ml

4,9 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

NIVEA In-Shower Body Milk Nourishing 400 ml

NIVEA Výživové telové mlieko do sprchy je kozmetický prípravok, ktorý dodáva suchej pokožke dlhodobú hydratáciu v sprche alebo vo vani ihneď po umytí. Ľahké zloženie tohto prípravku s obsahom mandľového oleja poskytne pokožke dlhodobú intenzívnu hydratáciu a výživu. Jedinečná formula aktivovaná vodou dovolí mokrej pokožke mlieko ľahko a okamžite vstrebať a zanechá ju dokonale vyživenú, hebkú a krásne voňavú.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Prípravok vašu pleť dokonale ošetrí ešte počas vášho kúpeľa. Po aplikácii je možné pokožku okamžite opláchnuť a potom sa osušiť a obliecť. Nie je potrebné ďalej používať bežné telové mlieko, pokožka už má všetku potrebnú starostlivosť. Použitie tohto mlieka je veľmi rýchle a pohodlné. Teraz už nemusíte čakať, kým sa telové mlieko vstrebe, všetka potrebná starostlivosť je obsiahnutá v tomto unikátnom prípravku, ktorého používanie vás bude baviť. Doprajte si maximálnu starostlivosť o vašu pokožku pri minimálnom úsilí!
Aktívne látky:
Mandľový olej pokožku chráni pred vysušením a poskytuje jej dlhodobú intenzívnu výživu.
Typ pleti:
Pre normálnu a suchú pleť.
Použitie:
Po kúpeli naneste ešte v sprchovacom kúte na mokré telo a jemne rozotrite. Opláchnite a pokožku osušte bežným spôsobom. Pri zachovaní tohto postupu je možné sa potom okamžite obliecť.
Objem:
400 ml


 

Zloženie

Aqua, Cera microcristallina, Paraffinum liquidum, Glycerín, Cetearyl alcohol, Hydrogenated coco-glycerides, Stearylalkohol, Myristyl alcohol, Prunus amygdalus dulcis oil, Tokoferylacetát Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Carbomer, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl alcohol, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, BHT, Benzyl salicylate, Citral, Parfum


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Rad Mandľový

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie Bez sulfátov
Kód:  KDR007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808802623
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09