Obnoviť stránku

NIVEA Visage Pure Effect Wash Off 200 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Visage Pure Effect Wash Off 200 ml

Čistiaci gél NIVEA Visage Pure Effect Wash Off je kozmetický prípravok, ktorý je určený pre všetky ženy s problematickou pleťou. Tento čistiaci gél je vhodný pre pleť, ktorá má sklony k rôznym vyrážkam, čiernym bodkám alebo akné. Efektívny čistiaci hydratačný gél pleť nezaťažuje, ani neupcháva póry a bol vyvinutý špeciálne pre regeneráciu a čistenie problematickej pleti. Blahodárna denná starostlivosť s jemným dotykom liečivej magnólie je zárukou mnohých účinkov v obyčajnom jedinom kroku.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Tento čistiaci gél obsahuje výťažok z magnólie, ktorý dokonale uvoľní upchaté póry a pôsobí tak ako prevencia proti tvorbe čiernych bodiek a vyrážok. Prípravok pleť dokonale vyčistí od nečistôt, make-upu a kožného mazu bez toho, aby pleť vysušoval. Žiarivá, jemná a hladká pleť v priebehu chvíľky už nebude len snom. Doprajte vašej pleti kvalitný prípravok, ktorý ju dokonale vyčistí a pripraví na ďalšiu starostlivosť!
Aktívne látky:
Výťažky z magnólie pleť ošetrujú, zvláčňujú a zaisťujú jej antibakteriálnu ochranu.


Typ pleti:
Pre problematickú pleť.
Použitie:
Každý deň ráno a večer naneste na vlhkú tvár. Vynechajte oblasť okolo očí. Jemne krúživými pohybmi vmasírujte a potom opláchnite vlažnou vodou.
Objem:
200 ml

Zloženie:
Voda, Glycerin, Sodium laureth sulfate, Sodium carbomer, Magnolia officinalis bark extract, Glyceryl glucoside, Sodium methyl cocoyl taurate, Decyl glucoside, PEG-7 glyceryl cocoate, Xanthan gum, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Parfum, CI 42090

 

 

 


 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Typ produktu

Typ produktu Gél
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KDR044
Produktové číslo:  9005800210209
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07