Obnoviť stránku

NIVEA Visage Pure Effect Clean Deeper 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Visage Pure Effect Clean Deeper 150 ml

Čistiaci gél NIVEA Visage Pure Effect Clean Deeper je kozmetický prípravok, ktorý je určený pre všetky ženy s problematickou pleťou. Tento čistiaci gél je vhodný pre mladú pleť, ktorá má sklony k rôznym vyrážkam alebo akné. Efektívny čistiaci hydratačný gél pleť nezaťažuje, ani neupcháva póry a bol vyvinutý špeciálne pre regeneráciu a čistenie problematickej pleti. Blahodárna denná starostlivosť s jemným dotykom liečivej magnólie je zárukou mnohých účinkov v obyčajnom jedinom kroku.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Tento čistiaci gél obsahuje modré perličky s kyselinou mliečnou, ktoré najprv dokonale uvoľnia upchaté póry a predstavujú tak prevenciu pred tvorbou čiernych bodiek a vyrážok. Drobné peelingové zrniečka potom starostlivo odstránia z pleti odumreté kožné bunky a perfektne vyhladia jej povrch. Dokonale žiarivá, jemná a hladká pleť v priebehu chvíľky už nie je len snom. Doprajte vašej pleti kvalitný prípravok, ktorý ju dokonale vyčistí a pripraví na ďalšiu starostlivosť!
Aktívne látky:

  • Výťažky z magnólie pleť ošetrujú a zvláčňujú.
  • Kyselina mliečna uvoľní upchaté póry a dokonale pleť vyčistí.


Typ pleti:
Pre mladú a problematickú pleť.
Použitie:
Naneste na pleť a dôkladne vyčistite.


Objem:
150 ml

 

Zloženie:
Voda, Cocamidopropyl betaine, Sodium myreth sulfate, Sodium acrylates copolymer, Magnolie officinalis bark extract, Glyceryl glucoside, Glycerin, Lauryl glucoside, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, Polyethylene, Mannitol, Polyquaternium-10, Microcrystalline cellulose, Lactic acid, Benzophenone-4, Sodium chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Trisodium EDTA, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Limonene, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Parfum, CI 42090, CI 74160

 

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Problematická

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KDR045
Produktové číslo:  9005800210247
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16