Obnoviť stránku

NIVEA VISAGE Denný krém Q10 Plus OF30 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA VISAGE Denný krém Q10 Plus OF30 50 ml

Spoločnosť Nivea, ktorá patrí medzi svetovo najobľúbenejšie značky ponúka pleťový krém proti vráskam s objemom 50 ml. Krém obsahuje koenzým Q10 a kreatín, ktoré pôsobia efektívne proti vráskam a zároveň zjemňuje pleť. Pokožku účinne hydratuje a vyživuje. Krém naviac viditeľne redukuje vrásky a zabraňuje ich ďalšiemu výskytu. Chráni pleť pred vplyvom UV žiarenia a pomáha zachovať mladistvý vzhľad. Zloženie Nivea výrobkov je inšpirované prírodou, preto vás prekvapí výnimočnými účinkami. Krém totiž efektívne bojuje s vráskami zvnútra. Krém je dermatologicky testovaný a je vhodný pre suchú a normálnu pleť. Krém nanášajte ráno na dôkladne vyčistenú pleť. Vyberte si výrobok, ktorý naozaj funguje.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje Q10 a kreatín
  • Redukuje množstvo vrások
  • Chráni pleť pred UV žiarením
  • Dermatologicky testované a schválené
  • Overená značka
  • Pre suchú a normálnu pleť
  • 50 ml

Zloženie:
Voda, Glycerín, Butyrospermum parkii butter, cetearyl alcohol, Etylhexyl salicylate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate SE, Butyl methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 alkyl benzoate, Caprylic/Capric triglyceridov Sodium phenylbenzimidazole sulfonate, Synthetic BEESWAX, ubiquinónu, Creatine, 1-methylhydantoin -2-imide, Tocopheryl acetate, Xanthan gúm, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Metylparabén, Benzyl alcohol, Limonene, Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti vráskam

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KDR150
Produktové číslo:  4005900167019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14