Obnoviť stránku

NIVEA Urban Skin Detox Mask 75 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Urban Skin Detox Mask 75 ml

Venujte svojej pleti iba 1 minútu pre dokonalú detoxikáciu! Hĺbkovo čistiaca 1-minútová maska pre ženy NIVEA Urban Skin Detox odstraňuje z pleti nečistoty spôsobené škodlivými vonkajšími vplyvmi a intenzívne ju hydratuje. Obsahuje zelený čaj a kyselinu hyalurónovú, vďaka ktorým vaša pleť bude nielen zamatovo hebká, ale bude mať aj prirodzený a zdravý vzhľad. Ku krásnej pleti vám dopomôže hĺbkovo čistiaca hydratačná maska NIVEA Urban Skin Detox.

Vlastnosti pleťovej masky NIVEA Urban Skin Detox 75 ml

  • Pleťová maska dokonale detoxikuje a čistí pleť
  • Odstraňuje všetky nečistoty spôsobené vonkajšími vplyvmi
  • Maska intenzívne hydratuje a spevňuje pleť
  • Pleťová maska NIVEA Urban Skin Detox hĺbkovo čistí a detoxikuje pleť
  • Zanecháva pleť zamatovo hebkú, rozjasnenú a s prirodzene zdravým vzhľadom

Aktívne látky:
Kyselina hyalurónová – veľmi intenzívne hydratuje pleť
Zelený čaj – známy pre svoje detoxikačné účinky

Použitie:
Končekmi prstov aplikujte malé množstvo masky na navlhčenú pleť tváre. Vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky, vyhnite sa oblasti pier a očí. Za 1 minútu dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Maska netvrdne ani nezasychá a výsledkom je rozjasnená, hebká a zdravá pleť.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Cetearyl isononanoate, Izopropyl palmitate, Distarch phosphate, Glyceryl Stearate citrate, Dimethicone, hydrogenated coco-glycerides, Methylpropanediol, butylénu glycol, Butyrospermum parkii butter, Caprylic/Capric triglyceridy, Cetyl alcohol, Dioktadecyl alcohol, Panthenol, Sodium hyaluronate, Camellia sinensis leaf extract, Glucosylrutin, izoquercitrín, Ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol, Carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl alcohol, Geraniol, Citronellol, Citral, BHT, Parfum, CI 42090


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Problematická, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Čistenie
Kód:  PLK526
Produktové číslo:  4005900510761
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12