Obnoviť stránku

NIVEA upokojujúca čistiaca pleťová voda pre suchú a citlivú pleť 200ml

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA upokojujúca čistiaca pleťová voda pre suchú a citlivú pleť 200ml

NIVEA Upokojujúca pleťová voda Visage je kozmetický prípravok, ktorý rýchlym a efektívnym spôsobom dočistí a upokojí vašu pleť bez toho, aby ju vysušoval. Prípravok je určený pre suchú a citlivú pleť. Jemné zloženie tejto pleťovej vody vašu pleť nielen dôkladne ošetrí, ale aj maximálne upokojí, osvieži a zhydratuje. Mandľový olej pleť zvláčňuje a ošetruje, zároveň dokonale odstraňuje aj vodou nezmývateľné líčidlá. Nechtík lekársky pleť celkovo upokojuje a ošetruje. Vďaka aktívnej látke Hydra IQ tento prípravok pleť dokonale vyživuje a udržiava jej prirodzenú hydratáciu v rovnováhe.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Pleťová voda pleť hĺbkovo čistí a odstraňuje zvyšky nečistôt aj líčidiel. Hydratuje pleť a udržuje jej prirodzenú hydratáciu v rovnováhe. Jemné zloženie bez alkoholu pleť upokojuje a nevysušuje. Používajte kvalitný prípravok, aby bola vaša pleť jemná a dokonale čistá!
Aktívne látky:

  • Aktívna látka Hydra IQ pleť dokonale vyživuje a hydratuje.
  • Mandľový olej pleť zvláčňuje a ošetruje, zároveň dokonale odstraňuje vodou nezmývateľné líčidlá.
  • Nechtík lekársky pleť ošetruje a upokojuje.


Typ pleti:
Pre suchú a citlivú pleť.
Použitie:
Naneste na vatový tampón a jemne pleť očistite. Používajte podľa potreby, ráno a večer.
Objem:
200ml

Zloženie:

Voda, Glycerin, PEG-8, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glyceryl glucoside, Tocopheryl acetate, Panthenol, Prunus amygdalus dulcis oil, Polyquaternium-10, Methylparaben, Polyaminopropyl biguanide, Trisodium EDTA, Butylphenyl methylpropional, Benzyl alcohol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Cinnamyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl salicylate, Parfum

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá
Kód:  KDR026
Produktové číslo:  9005800227054
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03