Obnoviť stránku

NIVEA Upokojujúca micelárna voda 200 ml + Labello Čerešňa

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Upokojujúca micelárna voda 200 ml + Labello Čerešňa

Máte citlivú pleť so sklonom k červenaniu a vysušovaniu? Potom vás určite zaujme micelárna voda NIVEA s upokojujúcimi účinkami špeciálne navrhnutá pre citlivú pleť. Dokonale a ľahko odstraňuje zvyšky make-upu, zároveň hĺbkovo čistí a pleť hydratuje vďaka obsahu dexpanthenolu a olejov z hroznových jadierok. Napätá pleť bude minulosťou. Súčasťou balenia je tónovací balzam Labello Čerešňa na pery. Dlhodobo pery hydratuje a prepožičia im krásny lesk. Skvelá kombinácia, ktorá sa hodí ako darček vášmu blízkemu, ale aj vám samotným.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre citlivú pleť
  • S upokojujúcimi účinkami
  • Micelárna voda 3 v 1 na pleť: odličuje, čistí a hydratuje
  • Redukuje začervenanie, napätú pleť a vysušovanie
  • Dexpanthenol a olej z hroznových jadierok
  • Dermatologicky a oftalmologicky testované a schválené
  • Bez parfumu
  • Súčasťou je Labello Čerešňa na pery

Aplikácia: Micelárnu vodu nanášajte v malom množstve pomocou vatového tampónu na tvár so zavretými očami, krk a dekolt. Opakujte kým tampón nebude čistý. Neoplachujte.
Balzam používajte na pery podľa potreby.

Zloženie micelárnej vody: Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Vitis vinifera seed oil, Panthenol, Glyceryl glucoside, Glycerin, Sorbitol, Decyl glucoside, Poloxamer 124, Polyquaternium - 10, Disodium cocoyl glutamate, Citric acid, Sodium chloride, Sodium acetate, Propylene glycol, 1,2-hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol
Zloženie balzamu na pery: Ricinus communis seed oil, Polyisobutene, Octyldodecanol, Pentaerythrityl tetraisostearate, Hydrogenated polydecene, Candelilla cera, Butyrospermum parkii butter, Cera microcristallina, Isopropyl palmitate, Synthetic wax, Polyglyceryl-3 diisostearate, Glycerin, Glyceryl glucoside, Aqua, Prunus cerasus juice, Mica, Silica, Propylene glycol, BHT, Limonene, Eugenol, Aroma, Cl 15850, Cl 77891, Cl 77492 ,Cl 77499

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  PLK298
Produktové číslo:  9005800286181
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04