Obnoviť stránku

NIVEA Rhubarb Raspberry 200 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Rhubarb Raspberry 200 ml

Túžite po hebkej a krásne voňavej pokožke? Skúste vymeniť tradičný sprchovací gél za sprchovaciu penu NIVEA Rhubarb Raspberry 200 ml pre extra hodvábnu pleť. Spríjemnite si tak chvíle v sprche s výťažkami z hodvábu a ovocnou vôňou rebarbory a listov maliníka. Ošetrujúca sprchovacia pena NIVEA zanechá vašu pleť dlho jemnú, vyživenú a plne hydratovanú. Aplikácia je navyše veľmi jednoduchá a príjemná vďaka bohatej a ľahkej pene, ktorú sprchovacia pena NIVEA Rhubarb Raspberry vytvára.

Kľúčové vlastnosti Sprchovacej peny NIVEA Rhubarb Raspberry 200 ml pre extra hodvábnu pleť

  • S obsahom výťažkov z hodvábu pre mimoriadne hebkú pokožku
  • Na zjemnenie a dokonalú hydratáciu pleti
  • S dlhotrvajúcou sviežou vôňou rebarbory ??a listov maliníka
  • Sprchovacia pena NIVEA Rhubarb Raspberry je vhodná na všetky typy pleti
  • Jednoduché nanášanie

Použitie:
Pred použitím si opláchnite pokožku vodou. Nádobu s penou starostlivo pretrepte, potom si vstrekom aplikujte penu o veľkosti vlašského orecha do dlaní. Následne ju naneste na pokožku a jemne rozotrite, nakoniec spláchnite a osušte. 

Zloženie:
Aqua, Isobutane, Disodium laureth sulfosuccinate, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Propane, Hydrolyzed silk, PEG-40 hydrogenated castor oil, Citric acid, Butane, Xanthan gum, PEG-14 M, Sodium benzoate, Linalool, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Geraniol, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 237 g (0,24 kg)
Kód:  SG363
Produktové číslo:  4005900410986
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11