Obnoviť stránku

NIVEA Q10 + Vitamin C Firming Lotion Dry Skin 250 ml

6,59 €

NIVEA Q10 + Vitamin C Firming Lotion Dry Skin 250 ml

NIVEA Spevňujúce telové mlieko Q10 + Vitamín C je prípravok, ktorý je určený na spevnenie a vyhladenie suchej pokožky vášho tela. Účinné zloženie prípravku Nivea pokožku vyhladzuje, spevňuje a zabraňuje jej vysušovaniu. Koenzým Q10 umožňuje rýchlu regeneráciu a obnovu kožných buniek. Vitamín C dodáva bunkám pokožky energiu a znateľne zvyšuje jej pevnosť a pružnosť. Mlieko zanechá pokožku krásne hebkú, pružnú a hydratovanú po celých 48 hodín. Prípravok sa dobre nanáša a rýchlo vstrebáva. Spevnite pokožku svojho tela pomocou výživného prírodného mlieka Nivea Q10 + Vitamín C!

Kľúčové vlastnosti telového mlieka NIVEA Q10 + Vitamín C

  • Vďaka telovému mlieku Nivea bude pokožka vyhladená a viditeľne spevnená už za 10 dní
  • Až 48-hodinová hydratácia pokožky vďaka Nivea Q10
  • Efektívne zloženie obsahuje olej z makadamových orechov, ktorý zabraňuje vysušovaniu pokožky
  • Telové mlieko znateľne zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky
  • Zloženie neobsahuje parabény

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Paraffinum Liquidum, C15-19 alkánov, C12-15 Alkyl Benzoate, cetearyl Alcohol, myristyl Alcohol, ubiquinónu, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sorbitan Stearate, hydrogenated Coco-Glycerides, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol , Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene.


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Objem

Objem 250 ml
Kód:  TM539
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005900042286
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09