Obnoviť stránku

NIVEA Q10 Plus proti vráskam OF15 50 ml - zmiešaná pleť

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Q10 Plus proti vráskam OF15 50 ml - zmiešaná pleť

NIVEA Q10 Plus proti vráskam OF15
 

Pleťový krém znižuje viditeľné známky starnutia pleti a ihneď po nanesení pleť príjemne osviežuje a hydratuje. Vyhladzuje prvé jemné vrásky a účinne pleť regeneruje. Denná pleťová starostlivosť eliminuje všetky prejavy únavy pleti, navracia jej vitalitu, jemnosť, prirodzenú pružnosť a dokonale mladistvý vzhľad. Krém obsahuje koenzým Q10, ktorý pomáha predĺžiť mladosť pleti a prírodné výťažky, ktoré pleť zdokonaľujú. Používajte kvalitný krém a majte dlho krásnu a mladistvú pleť!

Pre krásnu pleť bez vrások

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Krém proti vráskam s koenzýmom Q10, dodáva pleti látky, ktoré v nej s pribúdajúcim vekom ubúdajú. Nedostatok týchto látok spôsobuje úbytok energie a pomalšiu obnovu pleti. Bohaté zloženie prípravku účinne bojuje proti predčasnému starnutiu pleti, proti jej ochabovaniu a tvorbe vrások. Pleťový krém obsahuje ochranný filter proti slnečnému žiareniu OF 15, ktorý pleť spoľahlivo ochráni pred spálením pri bežnom pobyte vonku. Doprajte si kvalitný krém, ktorý vašu pleť zdokonalí!

 

Vlastnosti pleťového krému

  • Odstraňuje všetky známky starnutia pleti
  • Účinne pleť spevňuje
  • Vyhladzuje prvé vrásky a drobné linky
  • Navracia pleti jemnosť, pružnosť a mladistvý vzhľad
  • Dodáva pleti energiu a urýchľuje jej obnovu
  • Rozjasňuje a osviežuje pleť
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Zmiešaná

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti vráskam

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK192
Produktové číslo:  9005800227351
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16